Vogelenzang

Vogelenzang wordt wel de parkwijk van Spijkenisse genoemd. Dat heeft alles te maken met het gelijknamige park aan de noordelijke rand van de wijk. Park Vogelenzang is niet zomaar een park. Het wordt namelijk natuurvriendelijk beheerd: planten en dieren mogen er hun gang gaan. Gelukkig is dit natuurschoon niet alleen bestemd voor een exclusief publiek. Integendeel, de woningen in Vogelenzang - vooral eengezinswoningen, een paar twee-onder-één-kapwoningen en wat bungalows - zijn heel betaalbaar.

Groen karakter

Behalve Park Vogelenzang geven ook de polders richting Zuidland en Simonshaven de wijk een groen karakter. De autoluwe Lageweg brengt je dwars door de weilanden bijna linea recta naar natuur- en recreatiegebied Bernisse. In Vogelenzang vind je diverse basisscholen en op loopafstand liggen winkelcentrum Akkerhof en metrostation De Akkers.​

Sulimar-Cook-Vogelenzang-Spijkenisse

"Ik woon al mijn hele leven in Vogelenzang. Dat is eigenlijk overal dichtbij. De metro is in de buurt, de bushalte zit hier om de hoek. Met het openbaar vervoer zit ik zo in het centrum van Spijkenisse. Ik heb veel vrienden in Rotterdam en ik werk in Den Haag. Dat is ook snel te bereiken. Winkelcentrum De Akkerhof is eveneens in de buurt. Nee, verhuizen naar Rotterdam hoeft van mij niet. Ik woon hier naar mijn zin. Lekker rustig, dicht bij de polder."

Sulimar Cook

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook