Werken aan een beter en duurzamer huis in Nissewaard

Een lagere energierekening, meer wooncomfort, een huis dat beter past bij je levensfase en een hogere prijs bij een eventuele verkoop. Je huis verbeteren en verduurzamen levert tal van voordelen op. Met het actieprogramma Werk aan de Woning wil de gemeente Nissewaard je informeren over de mogelijkheden, en je inspireren tot daden. Op deze pagina’s lees je er meer over.

Nieuw: nieuwsbrief duurzaamheid

Ik wil informatie ontvangen over:

Je kunt je altijd met één klik afmelden via een link in de nieuwsbrief. We gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en verstrekken ze niet aan derden.

Contact

WoonWijzerWinkel

Als inwoner van de gemeente Nissewaard kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht met al je vragen over verduurzaming van je woning. Als onafhankelijk energieloket werkt de WoonWijzerWinkel in opdracht van de gemeente om jou te helpen de beste oplossingen te vinden. De adviezen in de winkel zijn vrijblijvend, onafhankelijk en op maat, passend dus bij jouw budget en woonsituatie. Het is ook mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, een adviseur van de WoonWijzerWinkel bij je thuis te laten komen om je alles te vertellen over de mogelijkheden je huis te verduurzamen.

De WoonWijzerWinkel is gevestigd in Rotterdam (Heijplaat) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Veel producten, zoals zonnepanelen, worden er aangeboden vanuit een gezamenlijke actie, waardoor de prijzen scherp zijn.

Heb je vragen over verduurzaming van je woning? Bel de WoonWijzerWinkel. Of vraag via de website een vrijblijvend adviesgesprek over verduurzaming van je huis aan. 

Gemeente Nissewaard

Heb je vragen over het actieprogramma Werk aan de Woning? Of over vergunningen voor maatregelen om je huis te verbeteren of te verduurzamen? Bel dan met de gemeente Nissewaard. Vraag voor het actieprogramma naar het team Stadsontwikkeling, en voor vergunningen naar het team Vergunningen.

Inzicht in de energiezuinigheid van je huis? Vraag een energielabel aan

Wil jij weten hoe energiezuinig jouw huis is? Vraag dan een energielabel aan. Als je nog geen energielabel hebt, kun je op www.energielabel.nl een voorlopig energielabel aanvragen. Zo'n voorlopig label geeft een inschatting. Wil je een definitief energielabel dat nog meer duidelijkheid geeft? Vraag dit dan aan via de website van de Rijksoverheid.

Ook informatie en advies op Energiebesparendoejenu.nl

Nog meer informatie, advies en inspiratie over het energiezuiniger maken van je huis vind je op www.energiebesparendoejenu.nl, een site van de Rijksoverheid.

Laatste nieuws over verduurzaming

Meer nieuws