Sluit icoon

New Haven

Spijkenisse
Appartementen
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Het gebied rondom metrostation Spijkenisse Centrum gaat er in de komende jaren heel anders uitzien. Er komen twee appartementengebouwen voor diverse doelgroepen, maar ook winkels, mogelijkheden om gezellig een kop koffie te drinken en een fietsenstalling. Ook de openbare ruimte wordt helemaal opnieuw ingericht. De eerste impressies (nog concepten) zijn inmiddels gepubliceerd. Daaruit blijkt dat het stationsgebied sfeervoller, intiemer en stedelijker wordt. Als je straks uit de metro komt, voel je meteen: hier begint het stadscentrum. De naam van deze nieuwe 'poort' naar het stadshart: New Haven.

Verkoop appartementen eerste gebouw gepland in 2024

Veel is nog niet zeker over New Haven, maar het is op dit moment de bedoeling dat de gemeenteraad begin 2023 het bestemmingsplan gaat vaststellen. Het eerste appartementengebouw zal in 2024 in verkoop gaan, zo is nu de planning. Een jaar later moet de bouw van start gaan. Het tweede gebouw volgt daarna. Beide gebouwen komen aan de P.J. Bliekstraat, aan de zuidwestzijde van het station. De gemeente Nissewaard heeft ontwikkelaar Synchroon geselecteerd om beide gebouwen te realiseren.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van New Haven? Ga dan naar www.newhavenspijkenisse.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox. Voor alle duidelijkheid: je kunt je voorlopig niet inschrijven voor woningen in New Haven. Daarvoor verkeren de plannen nog in een te vroeg stadium.