Sluit icoon

Baltimore

Spijkenisse
Appartementen (koop)
Prijzen worden later bekend gemaakt
70 m² tot 100 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Het is zover: de eerste woontoren van de nieuwe stadswijk Het Waterfront aan de Oude Maas in Spijkenisse komt eraan. Het gaat om wooncomplex Baltimore, met 75 koop- en 66 huurappartementen. De inschrijving voor de koopappartementen start na deze zomer, zo is de verwachting. De koopsommen zijn nog niet bekend. Meld je nu alvast aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte.

Baltimore: koopappartementen van 70 tot 100 vierkante meter

De koopappartementen van Baltimore bevinden zich op de eerste en op de tiende tot en met de negentiende verdieping. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 70 tot 100 vierkante meter en ze hebben twee of drie slaapkamers en een fijne buitenruimte. De plattegrond is flexibel in te delen en elk appartement is voorzien van een ruime berging in de woning. De oplevering is inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, een fraaie badkamer en een toilet. Wil je maatwerk? In de showroom van ontwikkelaar Dura Vermeer kun je de keuken(indeling), de tegels en het sanitair ook zelf kiezen. Rondom het gebouw komt een parkeergarage met daar bovenop een (dak)park.

Fantastisch uitzicht

Alle appartementen in Baltimore hebben een heerlijke buitenruimte, van waaraf je een prachtig uitzicht over het water of de stad hebt. Is het te koud om buiten te zitten? Geen probleem. Dankzij de grote raampartijen geniet je vanuit je appartement van hetzelfde uitzicht. Daar heb je je balkon niet voor nodig. 

Zeer energiezuinig, met label A+++

De woningen in Baltimore worden aangesloten op een collectieve warmte-installatie die zorgt voor verwarming en koeling door middel van bodemenergie. Samen met diverse moderne installaties zorgt dit ervoor dat ze zeer energiezuinig zijn (label A+++). Dat levert je veel comfort en een lagere energierekening op. Bovendien kun je meer lenen voor de aankoop van het appartement. 

Start verkoop naar verwachting na deze zomer

De koopappartementen in Baltimore gaan, als alles volgens verwachting loopt, na deze zomer (2024) in verkoop. Heb je interesse? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite, dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de inschrijving start. De bouw van de toren start waarschijnlijk komend najaar. Baltimore krijgt, zoals gezegd, ook huurappartementen. De inschrijving daarvoor gaat pas van start als de oplevering in zicht komt. 

Wonen tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse

Baltimore verrijst in Het Waterfront, een nieuw stukje Spijkenisse aan de Oude Maas. Hier komen zes imposante woontorens, met circa 750 koop- en huurappartementen en allerlei voorzieningen. De torens liggen straks in het verlengde van de appartementengebouwen die er al staan. Tussen de nieuwe gebouwen en de rivier in ligt straks een park, waar je je buren ontmoet en van de zon en de buitenlucht geniet. Even verderop, op vijf minuten fietsen, lonken de voorzieningen van het stadscentrum, zoals winkels, restaurants, terrassen, het prachtige theater en de iconische bibliotheek.