Werken in Nissewaard (e.o.)

Van procesoperator tot chemisch analist in een laboratorium, van vrachtwagenchauffeur tot fleetmanager, van warehousemedewerker tot logistiek specialist, van werkvoorbereider tot turnaroundmanager en van industrieel schoonmaker tot milieuspecialist. Werk genoeg in Nissewaard en omgeving. Met dank aan de Rotterdamse haven, de grootste haven van Europa en een van de grootste havens ter wereld. En wat is er dan prettiger om na gedane arbeid heel snel weer thuis te zijn? Als je in de haven werkt en in Nissewaard woont, kun je met een beetje geluk zelfs met de fiets naar je werk. 

Aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven

Dat werk vind je niet alleen in de haven, maar ook in Nissewaard zelf. Want de nabijheid van de haven maakt van Nissewaard een aantrekkelijke vestigingsplaats voor havengerelateerde bedrijven. Afnemers en toeleveranciers zitten dichtbij en er zijn uitstekende verbindingen over de weg en met het openbaar vervoer. Met de metro (en RandstadRail) zijn Rotterdam en Den Haag uitstekend bereikbaar en in Spijkenisse komen alle buslijnen uit de regio samen. Extra interessant: ondernemers en onderwijsinstellingen in Nissewaard werken nauw samen om het onderwijsaanbod af te stemmen op de toekomstige vraag naar arbeidskrachten in de regio. Zo blijft Nissewaard hofleverancier van werknemers in het havengebied.

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook