Sluit icoon

Voorstraat/Achterstraat

Spijkenisse
City lofts (huur)
€ 1.065 / € 1.310
20 m² tot 50 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Aan de Voorstraat/Achterstraat in Spijkenisse, het oudste deel van het stadshart, zijn 38 studio's in verhuur gegaan. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 20 tot ongeveer 50 vierkante meter. De huurprijzen variëren van 1.065 tot 1.310 euro per maand. Dit is inclusief stoffering, meubels en servicekosten. Er is veel belangstelling voor deze woningen. Dus ben je geïnteresseerd en wil je een bezichtiging, neem dan nu contact op met verhuurmakelaar Housing Solutions via 0181-846959 of via het contactformulier op de website.

Compacte nieuwbouwappartementen in Spijkenisse, met energielabel A+

De studio's (appartementen van één kamer, dus zonder aparte slaapkamer) zijn te vinden aan de Voorstraat 18 en 20-22. Op die adressen waren voorheen grand café 't Oudste Huys en kook- en cadeauwinkel Van Genderen gevestigd. Grand café en winkel hebben plaatsgemaakt voor compacte nieuwbouwappartementen met energielabel A+. Dat betekent dat je, bij normaal verbruik, flink kunt besparen op je energierekening. De bouwwerkzaamheden bevinden zich in een afrondende fase. Het is de verwachting dat de woningen medio april worden opgeleverd. 

Nieuwbouw achter nostalgische gevels

Bijzonder aan het project is dat de city lofts, zoals de woningen ook wel worden genoemd, zich achter nostalgisch ogende gevels bevinden. Vanaf de Voorstraat ziet het er niet uit als een wooncomplex, maar als verschillende, zelfstandige pandjes. Die gevels zullen een positieve bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling van deze plek. Goed om te weten: om ruimte te sparen, heb je geen wasmachine in je appartement. Je was doe je in een van de speciale wasruimtes, waar meerdere wasmachines staan.

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging

Heb je belangstelling voor een studio aan de Voorstraat/Achterstraat? Meld je dan aan bij verhuurmakelaar Housing Solutions voor meer informatie en voor een bezichtiging: 0181-846959. Je kunt Housing Solutions ook benaderen via het contactformulier op de website.

Meer woningen in stadscentrum Spijkenisse

De bouw van de 38 studio's aan de Voorstraat past in het beleid van de gemeente Nissewaard om meer woningen aan het stadscentrum toe te voegen. Dat gebeurt onder meer door (leegstaande) winkelruimtes om te vormen tot appartementen. Dat gaat zorgen voor meer levendigheid in het stadscentrum.