Sluit icoon

De Stee

Simonshaven
studio's, appartementen, gezinswoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Vier eengezinswoningen, vier studio's, drie levensloopbestendige appartementen en tien maisonnettes (tweelaagse woningen) in Simonshaven. Nieuwbouwproject De Stee is kleinschalig en tegelijkertijd zeer gevarieerd. De Stee komt aan de Ring, op de plek van een boerenschuur. Om de hoek vind je uitgestrekte weilanden, de natuur van het Bernissegebied en het schilderachtige witte kerkje van Simonshaven. Tegelijkertijd fiets je - dwars door de polder - in nog geen tien minuten naar de metro in Spijkenisse.

Woningen voor starters, singles, gezinnen en ouderen

Dankzij de variatie in het woningaanbod is De Stee geschikt voor allerlei doelgroepen. De studio's zijn in trek zijn bij starters en singles, gezinnen kunnen terecht in de eengezinswoningen en de maisonnettes, en de appartementen zijn zeer geschikt voor ouderen. 

De Stee: dorpse uitstraling, passend bij karakter Simonshaven

Het ontwerp van De Stee past bij het authentieke, dorpse karakter van Simonshaven. De vorm van de oude boerenschuur komt terug in het nieuwe gebouw. En ook de gebruikte materialen dragen bij aan het vertrouwde dorpsbeeld. Zo worden de gevels uitgevoerd met (voor het dorp) kenmerkende leverkleurige bakstenen, en bestaat de dakbedekking uit grijze pannen. Die nostalgie van het oude dorp is mooi, maar De Stee biedt je natuurlijk het comfort en de energiezuinigheid van nu. Het is immers nieuwbouw. Het project krijgt een ruim parkeerterrein, omgeven door groen. Het parkeerterrein is bereikbaar via de Hogeweg.

Wonen tussen weilanden en natuur, alle voorzieningen in de buurt

Simonshaven is een schilderachtig dorp, op tien minuten fietsen van Spijkenisse. Het dorp wordt omringd door weilanden en natuur- en recreatiegebied Bernisse. Kenmerkend voor Simonshaven is het witte kerkje uit 1854. Je geniet in Simonshaven van rust, ruimte en natuur. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen die je nodig hebt, dichtbij. In het naburige Zuidland bijvoorbeeld, waar je winkels voor de dagelijkse boodschappen hebt, diverse basisscholen, een sporthal en een zwembad. Maar ook in Spijkenisse of Rotterdam, waar je vanuit Spijkenisse met de metro in een halfuur bent. In Simonshaven zelf heb je een voetbalvereniging en een grote manege.