Sluit icoon

De Wachthoeve

Hekelingen
Appartementen
€ 315.000 / € 457.000 v.o.n.
70 m² tot 82 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Gemak en comfort, een weids uitzicht en stedelijke voorzieningen nabij. Je combineert het in nieuwbouwproject De Wachthoeve in Hekelingen. Deze nieuwbouwboerderij krijgt 24 levensloopbestendige koopappartementen die bijna energieneutraal zijn. Het gaat om twee- en driekamerappartementen met een terras of loggia en een fraaie, gezamenlijke patio. De appartementen zijn zeer geschikt voor senioren en mensen van middelbare leeftijd. De verkoop is volop bezig. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De Wachthoeve: 'boerenschuur-architectuur' in Hekelingen

De Wachthoeve verrijst op de plek waar voorheen sportschool Celica was gevestigd, nabij de rotonde Westdijk-Hekelingseweg. Het voorhuis blijft behouden, de schuren van de voormalige boerderij worden gesloopt en vervangen door twee nieuwe gebouwen met een vergelijkbare, boerenschuur-uitstraling. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels begonnen. Wat meteen opvalt aan de schuren, is de rieten dakbedekking. Samen met de paarskleurige bakstenen zorgt dat riet ervoor dat De Wachthoeve mooi past in het landschap. Tegelijkertijd is het gebouw een eye-catcher. 

Complete twee- en driekamerappartementen, met eigen buitenruimte

De appartementen van De Wachthoeve zijn in de basis al heel compleet, met onder meer een (open) keuken en een badkamer, en op de begane grond een berging. Alle appartementen zijn zo ingedeeld dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een eigen buitenruime. Hetzij in de vorm van een terras, hetzij in de vorm van een loggia. Tussen de twee 'schuren' in komt een gemeenschappelijke patio, met fraaie beplanting en veel daglicht. Hoe het parkeren geregeld is? Aan de achterzijde is ruimte voor maar liefst 36 plekken. 

Levensloopbestendig en bijna energieneutraal

De appartementen zijn levensloopbestendig. Dankzij diverse voorzieningen kun je er langer zelfstandig blijven wonen, al dan niet met zorg aan huis. Tegelijkertijd zijn ze duurzaam en bijna energieneutraal. Een deel van de stroom wordt opgewekt met zonnepanelen. Die liggen niet op het rieten dak, maar op een pergola die over een aantal parkeerplaatsen wordt gebouwd. Verder zijn alle appartementen uitstekend geïsoleerd en hebben ze een eigen luchtwarmtepomp. Deze zorgt in de winter voor verwarming en in de zomer voor verkoeling.  

Combinatie van buitenleven en stedelijke voorzieningen

Als je in De Wachthoeve woont, combineer je het buitenleven met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Je woont echt aan de rand van Spijkenisse en Hekelingen, met weidse polders naast de deur. Als je even doortrapt, fiets je zo naar de fraaie natuur langs het Spui en bij De Beerenplaat. Tegelijkertijd ben je ook zo in het stadscentrum van Spijkenisse, met veel winkels, allerlei horecagelegenheden, een theater en een bibliotheek. Dichter bij huis stap je op de metro (Station Heemraadlaan), die je binnen een halfuur naar hartje Rotterdam brengt.

Interesse? Kijk op de projectsite en bel de makelaar

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in De Wachthoeve. De woonoppervlaktes daarvan lopen uiteen van 70 tot 82 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 315.000 euro (v.o.n.). Let op: het beschikbare woningaanbod varieert regelmatig, doordat opties op woningen wel eens vervallen. Wil je weten welke appartementen nu beschikbaar zijn? Kijk dan voor de meest actuele stand van zaken op de website van Toussaint Makelaardij en neem contact op: 0181-619888 of info@toussaintmakelaardij.nl.