Sluit icoon

Het Waterfront

Spijkenisse
Appartementen (koop en huur)
Prijzen worden later bekend gemaakt
60 m² tot 110 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Zes imposante woontorens met circa 750 koop- en huurappartementen in allerlei prijsklassen, en met schitterende vergezichten over de Oude Maas of Spijkenisse. Dat is het toekomstbeeld van nieuwbouwproject Het Waterfront. De zes torens komen in het verlengde van de vier huidige woontorens aan de rivier, bekend als de Dijkzone. Gezamenlijk geven ze Spijkenisse een fantastische, nieuwe skyline. En nieuwe woningen bovendien. De eerste appartementen gaan naar verwachting na deze zomer (2024) in verkoop.

Het Waterfront: zes woontorens met koop- en huurappartementen in Spijkenisse

De zes woontorens variëren in hoogte, waardoor ook het aantal appartementen per gebouw wisselt (tussen de 100 en 150 per toren). Het gaat om koop- en huurwoningen met twee, drie of vier kamers, met woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 110 vierkante meter. De huurwoningen zijn bovendien onderverdeeld in sociale huur, middenhuur en duurdere huur. Om zo veel mogelijk van het uitzicht te kunnen genieten, krijgen de appartementen veel glas en allemaal een heerlijke buitenruimte.

Park rondom de gebouwen, parkeren in garage

Dat kan trouwens ook in het park dat de gebouwen zal omringen. Je kunt daar bovendien wandelen, sporten of van de zon genieten. En je kinderen kunnen er spelen. Parkeren doe je in de garage onder het park, of in de openbare ruimte. In de garage is ruimte voor zo'n 490 auto's. In het openbaar gebied zijn 210 parkeerplaatsen voor bewoners ingetekend en circa 200 voor bezoekers.

Wonen op de mooiste plek van Spijkenisse

Het Waterfront komt op de mooiste plek van Spijkenisse, direct aan de Oude Maas. Als de torens er eenmaal staan, heeft Spijkenisse een skyline van internationale allure. De gebouwen bieden bovendien een fantastisch uitzicht over de rivier en de stad. Over de stad gesproken: naar de winkels, de terrassen, het theater en de bibliotheek van het centrum van Spijkenisse is het slechts vijf minuten fietsen. En wil je nog meer stedelijk vertier, dan ben je met de metro binnen een halfuur in hartje Rotterdam. Voor rustzoekers zijn de mogelijkheden ook talrijk. Als je het gebouw uitkomt, kun je heerlijk wandelen langs de oever van de Oude Maas. Pak je de fiets, dan zit je zo in de weidse polders en natuur rondom Spijkenisse. En met de auto ben je in een halfuur op het strand van Rockanje. 

De eerste appartementen na de zomer in verkoop

De plannen voor Het Waterfront worden steeds concreter. De eerste woontoren, Baltimore, komt er zelfs al aan. Baltimore krijgt 75 koopappartementen en 66 huurappartementen. De verkoop start naar verwachting na deze zomer (2024). De bouw gaat mogelijk al komend najaar van start. Het gaat om appartementen van circa 70 tot ongeveer 100 vierkante meter, op de eerste verdieping en op de tiende tot en met de negentiende verdieping. Die hoogte garandeert een fantastisch uitzicht. Voor de huurappartementen in Baltimore kun je je op een later tijdstip inschrijven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de koopwoningen in Baltimore? Meld je dan als belangstellende aan via de projectsite.