Sluit icoon

Het Waterfront

Spijkenisse
Appartementen
Prijzen worden later bekend gemaakt
50 m² tot 110 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Zes imposante woontorens met koop- en huurappartementen in allerlei prijsklassen, en met schitterende vergezichten over de Oude Maas of Spijkenisse. Dat is het toekomstbeeld van nieuwbouwproject Het Waterfront. De zes torens moeten in het verlengde komen van de vier huidige woontorens aan de rivier, bekend als de Dijkzone. Gezamenlijk geven ze Spijkenisse een fantastische, nieuwe skyline. En nieuwe woningen bovendien.

Het Waterfront: zes woontorens met koop- en huurappartementen in Spijkenisse

De zes woontorens variëren in hoogte, waardoor ook het aantal appartementen per gebouw wisselt. Gedacht wordt aan zo'n 100 tot 150 woningen per toren. Het gaat daarbij om koop- en huurwoningen. En die huurwoningen zijn er dan weer in verschillende prijsklassen: sociale huur, middenhuur en duurdere huur. Behalve tussen koop en huur kun je ook kiezen tussen compact en groot. Elk gebouw krijgt namelijk een mix van twee-, drie- en vierappartementen, met woonoppervlaktes tussen de 50 en 110 vierkante meter. Om zo veel mogelijk van het uitzicht te kunnen genieten, krijgen de appartementen veel glas en allemaal een heerlijke buitenruimte. Een gezamenlijke huiskamer maakt het makkelijker om je medebewoners te ontmoeten en leuke activiteiten te organiseren.

Park rondom de gebouwen, parkeren in garage

Dat kan trouwens ook in het park, dat de gebouwen zal omringen. Je kunt daar bovendien wandelen, sporten of van de zon genieten. En je kinderen kunnen er spelen. Parkeren doe je in de garage onder het park, of in de openbare ruimte. Op dit moment zeggen de plannen dat in de garage ruimte is voor zo'n 490 auto's. In het openbaar gebied zijn 210 parkeerplaatsen voor bewoners ingetekend. 

Wonen op de mooiste plek van Spijkenisse

Het Waterfront komt op de mooiste plek van Spijkenisse, direct aan de Oude Maas. Als de torens er eenmaal staan, heeft Spijkenisse een skyline van internationale allure. De gebouwen bieden bovendien een fantastisch uitzicht over de rivier en de stad. Over de stad gesproken: naar de winkels, de terrassen, het theater en de bibliotheek van het centrum van Spijkenisse is het slechts vijf minuten fietsen. En wil je nog meer stedelijk vertier, dan ben je met de metro binnen een halfuur in hartje Rotterdam. Voor rustzoekers zijn de mogelijkheden ook talrijk. Als je het gebouw uitkomt, kun je heerlijk wandelen langs de oever van de Oude Maas. Pak je de fiets, dan zit je zo in de weidse polders en natuur rondom Spijkenisse. En met de auto ben je in een halfuur op het strand van Rockanje. 

Blijf op de hoogte

De plannen voor Het Waterfront zijn nog in ontwikkeling. Mogelijk start de bouw van de eerste twee torens medio 2023 en medio 2024. Er is op dit moment nog niets bekend over koop- en huurprijzen. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, kun je je aanmelden als belangstellende via de projectsite