Sluit icoon

Krekenbos, fase 6, 7 en 8

Zuidland
Rijwoningen, tweekappers, vrijstaande huizen
Prijzen worden later bekend gemaakt
111 m² tot 208 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

68 rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen met een sfeervolle, moderne architectuur. Dat is het woningaanbod dat er nog aankomt in nieuwbouwproject Krekenbos, aan de rand van Zuidland. Het gaat om de fases 6, 7 en 8. 

Nieuwe fases Krekenbos vergelijkbaar met eerdere fases

De plannen voor de nieuwe fases zijn nog niet volledig uitgewerkt, maar op hoofdlijnen is wel bekend waar het woningprogramma per fase naartoe gaat. De woningen zijn qua uitstraling te vergelijken met de woningen in eerdere fases van Krekenbos. Ook de woonoppervlaktes zijn, bij benadering, inmiddels bekend: van circa 111 tot ongeveer 208 vierkante meter. Verder is vooralsnog bepaald hoeveel woningen elke fase krijgt: fase 6, die als eerste in verkoop gaat, krijgt er zeventien. Fase 7 telt 22 woningen. En in fase 8 komen er 29. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Krekenbos? Schrijf je dan via de projectsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws over de nieuwe fases.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.