Sluit icoon

Rederij (Haven Spijkenisse)

Spijkenisse
Appartementen, kadewoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
60 m² tot 150 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

22 kadewoningen en 34 appartementen, allemaal volledig gasloos en energieneutraal, en met een robuuste, havenachtige architectuur. Dat wordt het woningaanbod in nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. Werden onlangs de impressies en plattegronden gepubliceerd, nu komt de start verkoop in zicht: naar verwachting nog in de eerste helft van dit jaar (2023).

Rederij (De Haven Spijkenisse): woningen met uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen

Rederij wordt het laatste deelgebied aan de 'rechterkant' van De Haven Spijkenisse, gezien vanuit het stadscentrum. Er komen 22 kadewoningen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en 34 appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een ligplaats te pachten. Alle woningen worden volledig gasloos en energieneutraal. De prijzen zijn nog niet bekend.

Appartementen met balkons met uitzicht over de haven

De appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 135 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon met uitzicht op de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond. Sommige appartementen zijn tweelaags. 

Kadewoningen: wonen aan het water, tuinen tot 11 meter diep

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 134 en 150 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met in diverse kadewoningen de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een compleet afgewerkte badkamer en tuinen tot wel 11 meter diep. Bijna alle woningen hebben een eigen gevel, waardoor jouw woning uniek is. Verder heb je diverse uitbouwmogelijkheden voor nog meer woonruimte.

Wonen aan het water in Spijkenisse, tussen de Oude Maas en het stadscentrum

Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én natuurlijk ook direct om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en naar voorbijvarende boten kunt kijken.