Sluit icoon

Rederij (Haven Spijkenisse)

Spijkenisse
Appartementen, kadewoningen
€ 444.500 / € 634.500 v.o.n.
93 m² tot 164 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Een feestje op de bouwplaats van nieuwbouwproject Rederij, in De Haven Spijkenisse. Op dinsdag 21 november (2023) gaven de wethouders Chris Hottentot en Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard het officiële startschot voor de bouw. Zij deden dat in aanwezigheid van kopers en andere betrokkenen. Met de symbolische handeling (een kanonschot) werd gevierd dat de bouw medio oktober van start ging. Rederij is het laatste deelgebied van De Haven Spijkenisse dat direct aan de havenkom ligt. Het project omvat 22 kadewoningen en 34 appartementen, met de uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Rederij: appartementen met uitzicht over het water

De laatste appartementen in Rederij (typen G, K en L) hebben drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 93 tot ongeveer 126 vierkante meter. Deze appartementen komen langs de kade, waar je op je balkon geniet van de avondzon en het mooie uitzicht over de haven. Door de ligging op de hoek heb je in woningtype K niet alleen de avond-, maar ook de middagzon. Type G is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en en drie slaapkamers. De typen K en L, beide gelegen op de bovenste verdieping, hebben een extra grote woonkamer met (aparte) leefkeuken. Heel leuk: type L beschikt daarnaast over een vrij in te delen ‘zolderruimte’, prima geschikt als werkplek of voor het bedje en het speelgoed van de kleinkinderen. Alle appartementen krijgen een compleet afgewerkte badkamer en toilet, en een extra berging op de begane grond. Ook heb je een privé-parkeerplaats in het hofje.

Ook kadewoningen met diepe tuinen

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, maar alleen de grootste kadewoningen (164 vierkante meter) zijn nog beschikbaar. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met eventueel de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een afgewerkte badkamer en diepe tuinen. 

Kijk op de projectsite voor het nog beschikbare woningaanbod

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Rederij. De prijzen daarvan lopen uiteen van 444.500 tot 634.500 euro (v.o.n). Dit is een momentopname. Omdat het in deze eindfase soms erg snel gaat met de verkoop van een woning, kun je voor de meest actuele stand van zaken beter de woningzoeker op de projectsite raadplegen. Die wordt zo goed mogelijk actueel gehouden

Energieneutraal en gasloos: veel comfort, lagere energierekening

Alle woningen in Rederij zijn energieneutraal en gasloos. Ze zijn voorzien van een klimaatsysteem met een bodemwarmtebron, een warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast wordt warmte teruggewonnen via douchewater en ventilatie. Daarbij wordt warmte aan het afgevoerde douchewater en de afgevoerde ventilatielucht onttrokken om opnieuw te gebruiken. Je zal in Rederij al snel merken dat je energierekening veel lager is dan je gewend was. En dan heb je ook nog eens het comfort van vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. 

Interesse? Bel de makelaar of kom het wekelijkse inloopuur

Heb je belangstelling voor een kadewoning of appartement in Rederij? Ga dan naar de aanbodpagina op de projectsite en bekijk de laatste nog beschikbare woningen. Neem vervolgens contact op met een van de makelaars als je een optie wilt nemen of reserve-kandidaat wilt worden voor een woning waar al een optant voor is: 0181-625065 (Jaap Mudde) of 06-22461522 (Natacia Rademaker). Je kunt ook met de makelaar in gesprek tijdens het wekelijkse inloopuur in Het Elementenhuis (informatiecentrum) aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Dit kan elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

Rederij, De Haven Spijkenisse: rustig wonen tussen stadscentrum en Oude Maas

In de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse heb je zowel de reuring van het stadscentrum als de rust van Oude Maas dichtbij. Tel daarbij op dat Rederij niet alleen aan het water ligt, maar ook aan rustige woonstraatjes zonder verkeer, én aan een speelgelegenheid, en je begrijpt waarom de belangstelling zo groot is.