Sluit icoon

Rederij (Haven Spijkenisse)

Spijkenisse
Appartementen, kadewoningen
€ 264.500 / € 634.500 v.o.n.
60 m² tot 150 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Twee keer goed nieuws over nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse: de bouwvergunning is verleend en de verkoop gaat zo voorspoedig dat de bouwstart medio oktober wordt verwacht. Het gaat in eerste instantie om het boren van de bronnen voor de duurzame en gasloze verwarming en koeling van de woningen. Dat werk zal naar verwachting half oktober starten. Daarna, medio november, gaat het heiwerk beginnen, gevolgd door werkzaamheden aan de fundering, de begane grond en de dragende wanden. Er zijn overigens nog woningen beschikbaar in Rederij, zowel appartementen als kadewoningen.

Woningen met uitstraling grachtenpanden of pakhuizen, boot voor de deur

Rederij is het laatste deelgebied van De Haven Spijkenisse dat direct aan de havenkom ligt. Het project krijgt 22 kadewoningen en 34 appartementen. 80 procent is inmiddels verkocht of onder optie. De kadewoningen doen denken aan traditionele grachtenpanden. De appartementen komen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een ligplaats te pachten. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal. Dat zorgt voor extra comfort en een lagere energierekening.

Appartementen met balkons met uitzicht over de haven

De nog beschikbare appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 69 tot ongeveer 126 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon met uitzicht over de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond. De prijzen lopen uiteen van 339.500 tot 634.500 euro (v.o.n.). 

Kadewoningen: wonen aan het water, diepe tuinen

Ook de nog beschikbare kadewoningen in Rederij zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 138 tot 164 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een compleet afgewerkte badkamer en een diepe tuin. De woningen staan aan of nabij het water en hebben bijna allemaal een eigen gevelontwerp, waardoor jouw woning uniek is. De prijzen: van 478.000 tot 576.875 euro (v.o.n.). 

Rustig wonen tussen stadscentrum en Oude Maas

In de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse woon je nabij het stadscentrum, met al zijn winkels, horeca, theater en bibliotheek. Tegelijkertijd kun je even verderop eindeloos langs de oever van de Oude Maas wandelen en genieten van de rust en de vergezichten.

Meer weten? Kijk op de projectsite en kom naar de wekelijkse inloopmiddag

Wil je meer weten over het nog beschikbare woningaanbod in Rederij? Kijk voor de meest actuele informatie op de aanbodpagina op de projectsite of neem contact op met een van de makelaars (klik hier voor hun contactgegevens). Je kunt ook met hen in gesprek tijdens de wekelijkse inloopmiddag. Die is in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Je kunt daar elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur terecht.