Sluit icoon

Rederij (Haven Spijkenisse)

Spijkenisse
Appartement
€ 459.500 v.o.n.
93 m² tot 93 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er is nog één appartement beschikbaar in nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. Het gaat om appartement Type G Kavel 124, een vierkamerappartement van circa 93 vierkante meter. De koopsom is 459.500 euro (v.o.n.). Het is de laatste kans om in dit project een woning aan de kade te bemachtigen. De bouw van Rederij vordert. Onlangs werd het hoogste punt van de kadewoningen bereikt. 

Hoogste punt kadewoningen bereikt, hoogste punt appartementen komt eraan

De bouw van Rederij, dat behalve uit kadewoningen ook uit appartementen bestaat, gaat hard. Medio april werd het hoogste punt van de kadewoningen bereikt, een belangrijke mijlpaal. De platte daken van de tweede verdieping van de kadewoningen zijn gelegd. In blok 1 zijn de kozijnen al in de gevels geplaatst. In blok 3 worden de wanden geïsoleerd en de gevelkozijnen geplaatst. In blok 5 volgen de tweede verdiepingen binnenkort. Eind juni verwacht het bouwteam het hoogste punt van de appartementen te bereiken.

Laatste kans op appartement met uitzicht op de haven

Met de voortgang van de bouw zijn er steeds minder woningen beschikbaar. Op dit moment heb je nog één kans op een woning in Rederij: appartement Type G Kavel 124. Een fraai appartement aan de kade met een woonoppervlak van circa 93 vierkante meter en een heerlijk balkon met een panoramisch uitzicht over de haven. in dit appartement combineer je comfort, stijl en moderne voorzieningen. Heel prettig: bij het appartement hoort een privé-parkeerplaats. 

Zeer energiezuinig wonen in De Haven Spijkenisse

Door het gebruik van zonnepanelen en een warmtepompinstallatie voldoet de woning aan de meest recente duurzaamheidseisen. Dit draagt niet alleen bij aan een lagere ecologische voetafdruk, maar zorgt ook voor meer wooncomfort en lagere energiekosten op de lange termijn. Mis deze kans niet om een bijzonder stukje Rederij te bemachtigen.

Vragen? Neem contact op met de makelaars

Ben jij nieuwsgierig geworden en zie jij jezelf hier wel wonen? Neem een kijkje op de projectsite of neem vandaag nog contact op met een van de makelaars: Jaap Mudde (0181-625065) of Natacia Rademaker (06-22461522).