Sluit icoon

Simonshoeve

Simonshaven
Appartementen
€ 269.000 / € 399.000 v.o.n.
49 m² tot 95 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Het comfort en de duurzaamheid van nieuwbouw, de uitstraling en de sfeer van een karakteristieke boerderij. Je combineert het in nieuwbouwproject Simonshoeve aan de Molendijk in Simonshaven. Deze nieuwbouwboerderij bestaat uit 12 appartementen, met woonoppervlaktes van 49 tot ruim 95 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 269.000 euro (v.o.n.). De verkoop is gestart, de bouw ook. In het derde kwartaal van dit jaar (2024) wordt de oplevering verwacht.

Simonshoeve: moderne appartementen, traditionele uitstraling

Nieuwbouwboerderij Simonshoeve wordt een prachtig gebouw met een traditionele uitstraling. De bouwstijl is geïnspireerd op die van een authentieke hoeve, met een karakteristiek voorhuis en ‘gepotdekselde’ schuur, dus met overlappend houtwerk.

Energiezuinig en duurzaam

De appartementen zijn gasloos en zeer energiezuinig, mede dankzij de uitstekende isolatie, HR-glas en zonnepanelen op het dak. Dat scheelt in je maandelijkse woonlasten. De woningen worden opgeleverd met een afgewerkt toilet en een afgewerkte badkamer. Je kiest zelf je keuken. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats. 

Geen rentekosten tijdens de bouw

Bijzonder: de juridische levering bij de notaris vindt plaats na oplevering van het complex. Daardoor heb je geen hypotheekrentekosten tijdens de bouw. 

Simonshoeve: appartementen van 269.000 tot 399.000 euro

Het complex bestaat uit twaalf appartementen, verdeeld over vijf typen. Het gaat om twee- en driekamerappartementen van 49 tot ruim 95 vierkante meter. De koopsommen variëren van 269.000 tot 399.000 euro (v.o.n.). Een kort overzicht:

  • Woningtype A (bouwnummers 1, 2 en 3): appartementen van ruim 95 vierkante meter op de begane grond, met een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een inpandige berging, een buitenberging en een buitenruimte. Die buitenruimte is vanuit de woonkamer en een van de slaapkamers te bereiken. 
  • Woningtype B (bouwnummer 4): appartement van ruim 70 vierkante meter op de begane grond, met een buitenruimte van maar liefst 105 vierkante meter. Dit appartement bevindt zich in het voorhuis, met de entree in de voorgevel en – heel karakteristiek – een gang in het midden. De woning heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een buitenberging.
  • Woningtype C (bouwnummer 5 t/m 10): appartementen van ruim 86 of 90 vierkante meter op de eerste, tweede en zolderverdieping, met als buitenruimte een loggia. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer, een ruime slaapkamer en een bergzolder die bereikbaar is me een vlizotrap. Ook beschikken ze over een buitenberging. Een van de woningen (hoekwoning bouwnummer 5) heeft als extra een fraaie raampartij in de zijgevel.
  • Woningtype D (bouwnummer 11): appartement van 68,7 vierkante meter, op de eerste verdieping van het voorhuis. Deze woning beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, een balkon en een buitenberging.
  • Woningtype E (bouwnummer 12): appartement van 49 vierkante meter op de tweede verdieping van het voorhuis, met een woonkamer, slaapkamer, loggia, inpandige berging en buitenberging. 

Interesse? Bel de makelaar

De verkoop van de appartementen in Simonshoeve is gestart. Heb je belangstelling? Kijk dan voor meer informatie op www.funda.nl en neem contact op met de makelaar. Dat is Kempers & Koppenol Makelaardij: 0181-636688. 

Wonen tussen weilanden en natuur, alle voorzieningen in de buurt

Simonshaven is een schilderachtig dorp, op tien minuten fietsen van Spijkenisse. Het dorp wordt omringd door weilanden en natuur- en recreatiegebied Bernisse. Kenmerkend voor Simonshaven is het witte kerkje uit 1854. Je geniet in Simonshaven van rust, ruimte en natuur. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen die je nodig hebt, dichtbij. In het naburige Zuidland bijvoorbeeld, waar je winkels voor de dagelijkse boodschappen hebt, diverse basisscholen, een sporthal en een zwembad. Maar ook in Spijkenisse of Rotterdam, waar je vanuit Spijkenisse met de metro in een halfuur bent. In Simonshaven zelf heb je een voetbalvereniging en een grote manege.