Sluit icoon

Sterrenburght

Spijkenisse
Appartementen
€ 200.000 k.k.
50 m² tot 120 m² opp.

Beschrijving

Wonen in hartje centrum Spijkenisse, met alle winkels, restaurants en culturele voorzieningen van het stadscentrum om je heen. Het kan in nieuwbouwproject Sterrenburght op de hoek van de Uitstraat met de Breestoep. Sterrenburght bestaat uit 31 twee-, drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van 50 tot 120 vierkante meter en prijzen vanaf 200.000 euro (k.k.). De verkoop start in februari.

Wonen boven winkels, met parkeerplaats

Sterrenburght is een herontwikkelings- en nieuwbouwproject. Boven de winkels in de gebouwen op deze plek bevinden zich al woningen en daar komt een laag bovenop. Verder worden kantoorruimtes tot appartementen omgevormd. Achter de woningen bevindt zich een parkeerplaats, waar voor de bewoners van Sterrenburght 12 plekken beschikbaar zijn. Je kunt bij je appartement een eigen parkeerplaats kopen. De prijzen van de appartementen beginnen bij 200.000 euro (k.k.). Dat is de prijs voor een appartement van 50 vierkante meter. De grotere appartementen krijgen (uiteraard) hogere koopsommen.

Start verkoop in februari, oplevering eerste kwartaal 2024

De ontwikkeling van Sterrenburght is onderdeel van de plannen om meer woonruimte te realiseren in Spijkenisse. Sterrenburght is vooral bedoeld voor jongeren en senioren. De verkoop start in februari. De bouwwerkzaamheden gaan ook binnenkort van start. De verwachte oplevering is uiterlijk in het eerste kwartaal van 2024.