Het Terras aan de Maas (toren II)

Spijkenisse
Appartementen en penthouses
€ 280.000 / € 425.000 (v.o.n.)
77 m² tot 150 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

De tweede woontoren van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse komt eraan. Het gebouw ('toren II') krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. De voorverkoop is voorbij en inmiddels is de vrije verkoop volop bezig. Op de projectsite staat welke appartementen nog beschikbaar zijn.

Nieuwe toren Het Terras aan de Maas: driekamerappartementen en penthouses

Bijna alle appartementen in toren II van Het Terras aan de Maas zijn driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruime. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, bovenop de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo'n 100 tot circa 150 vierkante meter. 

Ook 68 huurappartementen

Er komen in 'toren II' ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie MaasDelta. 

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.