Nieuwe fase nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk nu in presale

do 12 december 2019 - 24 energieneutrale gezinswoningen nabij centrum Spijkenisse, vanaf 315.000 euro

24 eengezinswoningen van 117 vierkante meter. Je vindt ze in fase 2A van nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk in Spijkenisse. De woningen zijn nu in presale. De prijzen voor de tussenwoningen zijn 315.000 euro (v.o.n.). De hoekwoningen kosten 330.000 euro (v.o.n.). In fase 1 zijn ook nog enkele woningen beschikbaar.

Het Eiland van Spijk: extra kamer op zolder, diverse uitbreidingsopties

De woningen in fase 2A krijgen twee woonlagen en een zolderverdieping. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer en een riante keuken (38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer. De woningen krijgen een traditioneel puntdak, ook wel zadeldak genoemd. Via diverse opties, zoals een dakkapel of een uitbouw, kun je nog meer woonruimte creëren.

Ook nog enkele woningen beschikbaar in eerste fase

Behalve deze eengezinswoningen zijn er ook nog enkele woningen uit fase 1 beschikbaar. Het gaat om diverse drielaagse woningen met een plat dak en woonoppervlaktes van 153 vierkante meter. De prijzen zijn 360.000 euro (v.o.n.). Een van deze woningen is een hoekhuis. Daar betaal je 375.000 euro (v.o.n.) voor. Ook een rijwoning van 117 vierkante meter (met zadeldak) is in deze fase nog te koop. De prijs: 298.500 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt via de projectsite.

Energieneutraal dankzij warmtepomp en zonnepanelen

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie en het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen van Het Eiland van Spijk een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren

Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Rustig buurtje nabij stedelijke voorzieningen

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

  • www.vorm.nl/heteilandvanspijk.
  • Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven over Het Eiland van Spijk? Vul dan hier het interesseformulier in. Voor meer informatie kun je ook terecht bij Mudde Makelaardij: 0181-625065.

Impressie boven: eengezinswoningen met zadeldak uit fase 2A (start presale op 12 december). Onder, v.l.n.r.: eengezinswoningen met plat dak uit fase 1 (nog enkele in verkoop) en twee overzichtsbeelden van het hele project.