Sluit icoonTerug icoon

Zaterdag 2 juli: start verkoop fase 2 Park Waterrijk

vr 24 juni 2016 - 4-onder-1-kap woningen, 2-onder-1-kap villa's en vrijstaande villa's aan groene rand Hekelingen

Op zaterdag 2 juli is het zover: dan gaan de woningen van de tweede fase van Park Waterrijk in Hekelingen in verkoop. In dit nieuwbouwproject woon je riant, midden in het groen, met polders en natuur naast de deur. En met de winkels en uitgaansvoorzieningen van Spijkenisse om de hoek.

De start verkoop vindt plaats in het Dorpshuis van Hekelingen, aan de Lede 13. Je bent daar tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom.

Riante tuin aan het water

Stevast Baas & Groen realiseert in deze fase 24 woningen. Met twee vrijstaande villa’s, tien twee-onder-één-kap villa's en drie rijen van vier-onder-één-kap woningen is er voor elk wat wils. Bovendien hebben bijna alle huizen een riante tuin aan het water. De prijzen beginnen bij 239.500 euro (voor de vier-onder-één-kap woningen), 359.500 euro (voor de twee-onder-één-kap villa's) en 479.500 euro (voor de vrijstaande villa's). Deze prijzen zijn vrij op naam.

Park Waterrijk: veel keuze en vrijheid

Park Waterrijk kenmerkt zich door veel keuze en vrijheid. Dat is niet alleen te danken aan de grote variatie in het aanbod, maar ook aan de vele opties en mogelijkheden om jouw huis helemaal aan je individuele woonwensen aan te passen.

Groene, waterrijke omgeving

Hoe gevarieerd het project ook wordt, je hebt met je buurtbewoners in ieder geval één ding gemeen: je woont in een groene, waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant het groene polderland en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

  • Zaterdag 2 juli: start verkoop.
  • Tijd: 11:00-13:00 uur.
  • Locatie: Lede 13, Hekelingen (Dorpshuis).
  • www.parkwaterrijk.nl.