Sluit icoonTerug icoon

Nu in verkoop: rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen Schoener

do 24 oktober 2019 - Energieneutrale eengezinswoningen met een dorpse architectuur in De Haven Spijkenisse

Nieuw woningaanbod in De Haven Spijkenisse, de geliefde nieuwbouwwijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse. Daar is nieuwbouwproject Schoener in verkoop gegaan. Schoener krijgt 25 rij- en hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Het nieuwe buurtje komt tussen de haven en de Elementenweg, net achter de bebouwing aan de kade. De inschrijving gebeurt online, via de projectsite. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse (19.30-21.30 uur), krijg je meer informatie.

Schoener: dorpse architectuur, boot bijna voor de deur

De woningen in Schoener krijgen een sfeervolle, dorpse architectuur. Alle woningen beschikken over een flinke tuin en een eigen parkeerplaats. De tweekappers worden opgeleverd met een aangebouwde garage, met daarvóór een parkeerplaats. En heb je een boot, dan kun je daarvoor in de haven een ligplaats kopen. Je hebt je boot dan dus bijna voor de deur.

Energieneutrale woningen, dus lagere hypotheekrente

Bijna alle woningen in Schoener worden energietneutraal. Ze krijgen een Energie Prestatie Coëfficient (EPC) van 0. Dat betekent dat de energie die nodig is voor verwarming en ventilatie wordt opgewekt door voorzieningen in en op de woning zelf, zoals zonnepanelen. Dankzij de uitstekende energieprestaties kun je rekenen op een korting op de hypotheekrente.

Prijzen: vanaf 303.750 euro (v.o.n.). Inschrijving sluit na de Woonmarkt

De prijzen voor een eengezinswoningen beginnen bij 303.750 euro (v.o.n.). Voor de tweekappers gelden koopsommen vanaf 457.500 euro (v.o.n.). De prijzen per bouwnummer, en alle andere verkoopinformatie, staan op de projectsite. De inschrijfperiode sluit op woensdag 13 november. Dat is dus een dag na de Woonmarkt.

Wonen op loopafstand van rust, ruimte en stedelijke voorzieningen

Schoener ligt straks in het hart van De Haven Spijkenisse. Je woont hier op loopafstand van alles wat deze plek zo bijzonder maakt: de kades aan de haven zelf uiteraard, de Oude Maas en ook het vernieuwde stadscentrum, met al zijn winkels, horecagelegenheden, theater en bibliotheek. Zoek je nog meer stedelijk vertier? Dan rij je zo naar Rotterdam. In ongeveer 20 minuten sta je op de Coolsingel. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je in Schoener op je plek. Aan de Oude Maas kun je van schitterende vergezichten genieten en rondom Spijkenisse liggen uitgestrekte polders en natuurgebieden, waar je zo op de fiets naartoe kunt. Even verderop - heel goed met de auto te bereiken - vind je het strand van Rockanje. Daar kun je lekker uitwaaien of op zomerse dagen van de zon genieten. ​

  • Informatie over Schoener is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: De Elementen. Let op: ook informatie over toekomstige projecten! 
  • www.schoenerspijkenisse.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.