Sluit icoonTerug icoon

33 koopwoningen, voor een deel aan het water, in Stella Nova fase 2

wo 8 december 2021 - ABB Bouwgroep verwacht de verkoop begin 2022 te starten. Blijf op de hoogte

Rustig, ruim van opzet en heel erg no nonsense. Zo kun je de Spijkenisser wijk Sterrenkwartier het beste omschrijven. Hier en daar vind je riante bungalows. Verder zijn er vooral eengezinswoningen en appartementen. Dankzij het gevarieerde woningaanbod heeft de wijk een mooie mix van bewoners. Met de ontwikkeling van nieuwbouwproject Stella Nova komt er nog meer variatie in het woningaanbod. Inmiddels is de eerste fase opgeleverd en bewoond. En nu komt fase 2 eraan, met 33 koopwoningen, waarvan een deel schitterend aan het water ligt, en 45 huurwoningen. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep verwacht begin 2022 met de verkoop te starten.

Stella Nova fase 2: 33 koopwoningen, waaronder twee- en driekappers aan het water

Fase 2 komt tussen fase 1, die al is opgeleverd en bewoond, en wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Dat betekent dat de flats die daar nu nog staan, gesloopt zullen worden. Die sloop gaat binnenkort van start. Net als de eerste fase krijgt fase 2 rijwoningen met een kap en rijwoningen met een plat dak. Daarnaast zijn er twee- en drie-onder-één-kapwoningen met een prachtige ligging aan het water. Alles bij elkaar gaat het om 33 koopwoningen, waarvan acht bedoeld zijn voor starters. Een kort overzicht van het aanbod in fase 2: 

  • 9 drie-onder-één-kapwoningen met aangebouwde berging en tuin aan het water.
  • 4 twee-onder-één-kapwoningen met aangebouwde berging en tuin aan het water. 
  • 4 riante rijwoningen met drie verdiepingen en een plat dak. 
  • 8 riante rijwoningen met twee verdiepingen en een zolder. 
  • 8 starterswoningen met twee verdiepingen en een zolder. Gelegen aan een groene hof.

Franse balkons, luifels, dakkapellen en uitbouwen 

Enkele woningen in fase 2 zijn standaard voorzien van bijzonderheden, zoals Franse balkons, een zij-entree, een luifel of een dakkapel. Verder is het voor alle woningen mogelijk om ruwbouwopties te kiezen, zoals een uitbouw, een (extra) dakkapel en dakramen. Ook aan de binnenzijde is er van alles te kiezen. Je kunt je nieuwe woning dus helemaal aanpassen aan jouw woonwensen. De prijzen zijn nog niet bekend. Daarover volgt later meer informatie via de nieuwsbrief van Stella Nova, en ook via deze website.

Bijna energieneutraal, ook sociale huurwoningen

Stella Nova wordt niet alleen heel gevarieerd, maar ook heel duurzaam. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-normen (BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Dat scheelt in je energielasten. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Behalve koopwoningen komen er dus ook sociale huurwoningen: 22 appartementen en 23 rijwoningen. Die worden later via woningcorporatie Maasdelta Groep aangeboden.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen en nabij water, een park en uitgestrekte polders. De nieuwe fase komt naast wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Je dagelijkse boodschappen haal je dus letterlijk om de hoek. Diverse basisscholen liggen eveneens op loopafstand. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in de tweede fase van Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start. Stella Nova is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep, in nauwe samenwerking met Maasdelta en de gemeente Nissewaard. 

Foto boven: de diverse fases van nieuwbouwproject Stella Nova. Foto's onder: de opgeleverde en bewoonde woningen van fase 1. De woningen van fase 2 krijgen dezelfde uitstraling.