Sluit icoonTerug icoon

8 rijwoningen, 4 herenhuizen en 4 tweekappers in aantocht in Zuidland

zo 25 juni 2023 - Fase 5 Krekenbos komt eraan. Plan nu een gratis oriëntatiegesprek en krijg voorrang!

Er komt weer nieuw woningaanbod aan in nieuwbouwproject Krekenbos in Zuidland. Het gaat om fase 5, met 8 rijwoningen, 4 herenhuizen (grotere rijwoningen) en 4 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn gasloos en energieneutraal. De prijsindicaties beginnen bij ongeveer 415.000 euro (v.o.n.). De datum van de start verkoop is nog niet bekend. Toch kun je nu al met een hypotheekspecialist van NEXTHome in gesprek om te onderzoeken of je de woning die jij op het oog hebt, kunt financieren. Als dat zo is, krijg je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing. Bekijk het aanbod op de projectsite en maak nu een afspraak met NEXTHome via 0186-745772 of info@nexthome.nl.

Krekenbos: verschillende typen rijwoningen, herenhuizen en tweekappers

Dat er nu alweer een nieuwe fase in Krekenbos aankomt, heeft alles te maken met de succesvolle verkoop van de eerste vier fases. Fase 1, 2 en 3 zijn helemaal uitverkocht! En de verkoop van fase 4 gaat voorspoedig. De woningen van fase 5 krijgen dezelfde uitstraling als de woningen in fase 1. Kenmerkend is de toepassing van onderhoudsarm houtwerk aan de gevels en de overhangende kappen. Dat zorgt voor een natuurlijke, vriendelijke en warme uitstraling. Fase 5 kent verschillende typen woningen: rijwoningen, herenhuizen en tweekappers.

Rijwoningen vanaf circa 415.000 euro

De rijwoningen in fase 5 hebben woonoppervlaktes van 139 en 155 vierkante meter. De tussenwoningen hebben een veranda, een van de hoekwoningen is dankzij de tuitgevel aan de voorzijde extra groot. De woonkamer (met open keuken) heeft openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is een open ruimte, maar kan heel goed worden ingericht als extra slaap-, hobby- of werkkamer. De prijsindicaties lopen uiteen van circa 415.000 tot ongeveer 470.000 euro (v.o.n.). 

Royale herenhuizen vanaf circa 515.000 euro

De herenhuizen zijn 172 en 173 vierkante meter groot. Mede dankzij de breedte van 7,30 meter (!) heb je letterlijk alle ruimte om je huis in te richten zoals jij dat wil. Die ruimte zorgt ook voor allerlei indelingsmogelijkheden. In de standaard uitvoering heb je bijvoorbeeld drie slaapkamers op de eerste verdieping, maar daar kun je er ook vier van maken. Een andere indeling, waarbij een van de slaapkamers een inloopkast krijgt, is ook mogelijk. De zolder is groot genoeg voor nog een extra kamer. Dit kan een slaapkamer, een werkkamer of een hobbykamer zijn. De woonkamer (met open keuken) is ronduit riant. Heel fijn zijn de openslaande deuren naar de tuin. Twee woningen hebben aan de voorzijde bovendien een veranda. De andere twee woningen zijn standaard voorzien van een dakkapel aan de voorzijde. De prijsindicaties variëren van circa 515.000 tot ongeveer 540.000 euro (v.o.n.). 

Twee-onder-één-kapwoningen vanaf circa 570.000 euro

De twee-onder-één-kapwoningen hebben woonoppervlaktes van 163 vierkante meter. Dit is exclusief de aangebouwde berging van 17 vierkante meter. Bij deze woningen heb je een parkeerplek op eigen grond. De riante tuin is via openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken is. Optioneel kun je de begane grond van deze woningen nog groter maken door de berging te verkleinen en de woning aan de achterkant uit te bouwen. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een slaapkamer op de begane grond. Boven heb je in de standaard uitvoering drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is ruim genoeg voor nog een extra kamer. De prijsindicaties variëren van ongeveer 570.000 tot zo'n 590.000 euro (v.o.n.).

Compleet en energieneutraal

Alle woningen zijn standaard voorzien van sanitair en voor de keuken is een keukencheque in de vrij op naam-prijs opgenomen. Behalve compleet zijn de woningen ook energieneutraal. Dat is te danken aan onder meer zonnepanelen, uitstekende isolatie, een lucht/water warmtepomp, triple glas en balansventilatie, allemaal bij de vrij op naam-prijs inbegrepen. Met de aankoop van een woning in Krekenbos ben je dus goed voorbereid op de toekomst.

Binnenkort in verkoop. Plan nu een oriëntatiegesprek in en krijg voorrang

Heb je belangstelling voor een woning in fase 5 van Krekenbos? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Krekenbos via de projectsite, zodat je vanzelf hoort wanneer de verkoop start. Wil je voorrang bij de toewijzing? Plan dan nu, via 0186-745772 of info@nexthome.nl, een gratis oriëntatiegesprek in met de hypotheekspecialisten van NEXTHome. Als naar aanleiding van dat gesprek blijkt dat jij de woning die jij op het oog hebt, kunt financieren, dan heb je recht op voorrang bij de toewijzing. Lees hier meer over de regels rondom de voorrang bij de toewijzing. 

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.