Sluit icoonTerug icoon

Aak: charmante rijwoningen en tweekappers in De Haven Spijkenisse

vr 4 juni 2021 - Prijzen vanaf 353.500 euro (v.o.n.). Presale vanaf 16 juni. Bouw start begin 2022

Op zoek naar een fijne thuishaven, nabij stedelijke voorzieningen en in een knusse en autoluwe omgeving? Dan is nieuwbouwproject Aak in De Haven Spijkenisse iets voor jou. Aak krijgt 37 energieneutrale eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen met een sfeervolle architectuur. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 124 tot ongeveer 176 vierkante meter. De prijzen variëren van 353.500 tot 527.500 euro (v.o.n.). De presale start op woensdag 16 juni. 

Woningen Aak, De Haven Spijkenisse: energieneutraal, vrij indeelbare zolder, diepe tuin

Het woningaanbod van Aak, een project van ontwikkelaar VORM, bestaat uit vier woningtypen: drie soorten rijwoningen met oplopende breedtes (5,10, 5,40 en 6,00 meter) en 1 type tweekapper met een breedte van 7,30 meter. De eengezinswoningen hebben diepe achtertuinen (van zo'n 10 meter) en drie of vier slaapkamers. De zolder kan heel gemakkelijk worden ingericht als hobbykamer, werkplek of walk-in closet. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. En alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.  

Presale: hoe werkt dat?

De presale is bedoeld om ervoor te zorgen dat de woningen naar die mensen gaan die serieus geïnteresseerd zijn en voor wie de woningen ook financieel haalbaar zijn. Het werkt kort gezegd als volgt:

  • Je vult, voorafgaand aan de presale, het interesseformulier op de projectsite in.
  • Je ontvangt daarna de inloggegevens voor je persoonlijke woningdossier van Aak.
  • In die 'eigen omgeving' kun je alvast het presale-formulier invullen en klaarzetten voor verzending op 16 juni. Doe dat om 09.00 uur. Dan gaat het presale-loket open. En de eerste inzenders krijgen als eerste een kennismakingsgesprek.
  • Ben je er op tijd bij, dan krijg je na het insturen van je presale-formulier een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de woningcoaches van Aak. Die gesprekken starten op maandag 21 juni (09.00 uur). Tijdens dit gesprek vertel je wat je woonwensen zijn en krijg je te horen of een hypotheek voor jou haalbaar is en wat je maandlasten worden. Vervolgens krijg je twee keuzes voorgelegd: een woning reserveren of inschrijven als voorrangskandidaat. Als je reserveert, dan is de woning van jou. Ook al ben je niet verplicht tot koop. Dat kan juridisch niet, en dus word je om een borg van 3.500 euro gevraagd. Kies je voor de optie voorrangskandidaat, dan krijg je voorrang bij de toewijzing als de verkoop eenmaal is gestart.

Aak: start bouw begin 2022

Aak verrijst in de geliefde nieuwbouwwijk De Haven van Spijkenisse, tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels en horeca, schitterende theater en iconische bibliotheek. De bouw start naar alle waarschijnlijkheid in het eerste kwartaal van 2022. In het laatste kwartaal van dat jaar is de oplevering gepland.