Al 50% appartementen Terras aan de Maas (toren II) verkocht

di 8 mei 2018 - Binnenkort gaan de resterende appartementen in verkoop. Meld je aan, dan blijf je op de hoogte

Het gaat uitstekend met de verkoop van de appartementen in toren II van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. Sinds de start van de voorverkoop, in december, is zo'n vijftig procent van de woningen verkocht. Binnenkort start de vrije verkoop van de nog beschikbare appartementen. Dan opent ook meteen de inschrijving voor een nieuw woningtype: de vijf woningen op de begane grond. Deze woningen krijgen oppervlaktes tussen de 65 en 100 vierkante meter en extra hoge plafonds.

Appartementen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 245.000 euro (v.o.n.)

De tweede toren van Het Terras aan de Maas krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. Hoewel het in veel gevallen om driekamerappartementen gaat, zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 78 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, boven op de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van 97 tot 149 vierkante meter. De prijzen van de nog beschikbare driekamerappartementen beginnen bij 245.000 euro (v.o.n.). Er komen in deze toren ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie MaasDelta.

Bekijk hier een 360 graden tour van het toekomstige uitzicht:

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw (toren I). Ook krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Op de hoogte blijven? Meld je aan als belangstellende

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over toren II van Het Terras aan de Maas? Meld je dan aan als belangstellende via het interesseformulier op de projectsite. VORM houdt je dan op de hoogte.