Allerlei duurzame oplossingen tijdens Innovatiemarkt op 14 december

wo 20 november 2019 - Presentaties innovatieve producten om energiezuiniger te wonen, nieuwe inkoopactie

Wat zijn de laatste innovaties op het gebied van duurzaam en energiezuinig wonen? Op zaterdag 14 december kom je het te weten tijdens de Innovatiemarkt in de showroom van de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Koplopers op het gebied van duurzaamheid presenteren daar hun innovatieve producten, variërend van waterbesparende technieken tot zonnepanelen.

Informatie en inspiratie over duurzaam en energiezuinig wonen

De Innovatiemarkt is een evenement voor informatie en inspiratie. De aanwezige aanbieders vertellen je over hun producten. Ook kun je in gesprek met adviseurs van de WoonWijzerWinkel zelf voor deskundig advies. De showroom, waar de Innovatiemarkt plaatsvindt, is sowieso de moeite waard om te bezoeken. Op 2.500 vierkante meter vind je er tal van oplossingen om energiezuiniger en duurzamer te wonen.

Nieuwe inkoopactie: duurzame verf

Tijdens de Innovatiemarkt start de WoonWijzerWinkel ook weer een nieuwe inkoopactie. Deze keer voor duurzame verf. Heb je daar belangstelling voor? Geef dit dan (vrijblijvend) aan via www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopverf. Je ontvangt dan na de themadag een mail met de exacte inhoud van de actie. 

Innovatiemarkt: van 09.00 tot 13.00 uur

Je kunt van 09.00 tot 13.00 uur op de Innovatiemarkt terecht. De toegang is gratis. De organisatie vraagt belangstellenden wel zich even aan te melden via de website van de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energie-informatieloket van de gemeenten in de regio's Rijnmond en Haaglanden. Het is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat.