Alles over het isoleren en ventileren van je huis tijdens themadag

vr 25 januari 2019 - Kom zaterdag 9/2 naar de WoonWijzerWinkel voor tips, adviezen en oplossingen

Het is winter en dan word je er weer mee geconfronteerd: hoe hou je de kou buiten, de warmte binnen en zorg je toch voor voldoende frisse lucht in huis? Tijdens de themadag 'Isoleren en ventileren' op zaterdag 9 februari in de WoonWijzerWinkel krijg je antwoorden op dit soort vragen en ontdek je innovatieve oplossingen. De themadag begint om 09.00 uur. De toegang is gratis.

Presentaties en concrete oplossingen bekijken in showroom

De themadag 'Isoleren en ventileren' begint om 09.00 uur met thee en koffie. Daarna kun je diverse presentaties bijwonen over isoleren en ventileren. Ook is een workshop speciaal bedoeld voor Verenigingen van Eigenaren: hoe pak je als VvE de isolatie van een wooncomplex aan? Na afloop van de presentaties kun je in de showroom oplossingen bekijken en vragen stellen aan de adviseurs van de WoonWijzerWinkel. En zie je een oplossing die voor jouw huis geschikt lijkt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en maak een een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. De themadag eindigt rond 13.00 uur. 

Inschrijven voor collectieve inkoopactie isolatie

Wie snel aan de slag wil met het isoleren van zijn huis, kan zich tijdens de themadag inschrijven voor de nieuwe collectieve inkoopactie isolatie. 

Themadag 'Isoleren en ventileren': deelname gratis, wel even aanmelden

Een bezoek aan de themadag 'Isoleren en ventileren' is gratis en vrijblijvend. Meld je wel even van tevoren aan. Dat kan via de website van de WoonWijzerWinkel: www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieadvies

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieadviesloket van de gemeenten in deze regio, dus ook van de gemeente Nissewaard. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen. Het adres is Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat.