Alles over isoleren en ventileren tijdens themadag op 9 november

wo 23 oktober 2019 - Laat je informeren in de WoonWijzerWinkel en schrijf je in voor de inkoopactie

Het seizoen van de ijskrabbers, sjaals en winterjassen komt er weer aan. Dat ga je ook merken in huis, omdat de verwarming steeds vaker zal aanslaan. Is jouw woning voorbereid op de winterkou? Goede isolatie zorgt voor een comfortabel warm huis en voorkomt een onnodig hoge energierekening. Ook draagt het bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde. Maar wat kun je allemaal doen om je huis te isoleren? En hoe zorg je dan toch voor voldoende ventilatie? Op zaterdag 9 november krijg je tijdens de themadag Isoleren en ventileren bij de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat antwoorden op deze en andere vragen. Je kunt je dan meteen inschrijven voor de inkoopactie Isolatie. 

Presentaties over isoleren en ventileren

De bijeenkomst begint om 09.00 uur met een inloop. Daarna kun je een presentatie over isoleren en een presentatie over ventileren bijwonen. Tot 13.00 uur kun je in de showroom tal van energiezuinige en duurzame oplossingen bekijken en met adviseurs van de WoonWijzerWinkel in gesprek.

Inschrijven voor inkoopactie Isolatie

Je kunt je ook inschrijven voor de gezamenlijke inkoopactie Isolatie. Dat levert je niet alleen een korting op, maar ook kwaliteit. Omdat de inkoop via de WoonWijzerWinkel loopt, is de kwaliteit van de materialen en de installateur gewaarborgd. 

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket regiogemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. De adviezen van de WoonWijzerWinkel zijn onafhankelijk en objectief.