Alles over zonnepanelen tijdens themadag op zaterdag 14 september

ma 2 september 2019 - Regionaal energieloket WoonWijzerWinkel start ook weer met voordelige inkoopactie

Met zonnepanelen op je dak wek je gratis je eigen duurzame energie op. Maar wat kost dat precies? Is er subsidie voor? Wat is de terugverdientijd? Welke typen panelen zijn voor mijn dak en energieverbruik geschikt? En hoeveel panelen ga ik aanschaffen? Op dit soort vragen krijg je antwoord tijdens de Themadag Zonnepanelen, op zaterdag 14 september in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Je kunt je dan meteen inschrijven voor een nieuwe inkoopactie van de WoonWijzerWinkel. De themadag is van 09.00 tot 13.00 uur. Er is een programma voor particulieren en voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Deelname is gratis. Meld je wel even aan via de website.

Presentatie over zonnepanelen, in gesprek met adviseurs, showroom bezoeken

De Themadag Zonnepanelen begint om 09.00 uur met een inloop met koffie en thee. Vanaf 0930 uur begint het programma, met een presentatie over zonnepanelen en de lancering van de inkoopactie (tot 11.30 uur). Daarna kun je met de adviseurs van de WoonWijzerWinkel in gesprek en je inschrijven voor de inkoopactie. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom. Behalve diverse soorten zonnepanelen zijn daar ook talrijke andere toepassingen op het gebied van verduurzaming van woningen te vinden. Denk aan isolatie, ventilatie, warmtepompen, zonneboilers en duurzame bouwmaterialen. De Themadag is ook interessant voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Voor hen begint om 09.30 uur een workshop over zonnepanelen, om 11.00 gevolgd door een presentatie over de kansen en mogelijkheden voor elektrische laadpalen. Ook de mensen die namens VvE's de themadag bijwonen, kunnen rond ongeveer 11.30 uur met de adviseurs van de WoonWijzerWinkel in gesprek en de showroom bekijken. 

Meedoen met Inkoopactie Zonnepanelen

De WoonWijzerWinkel biedt je ook de mogelijkheid om mee te doen met de nieuwe Inkoopactie Zonnepanelen. Via die actie kun je twee panelen van hoge kwaliteit aanschaffen voor een gunstige prijs. De panelen hebben een lange garantie en een lange 'degradatie'. Dat betekent dat ze lang een hoog rendement bieden. En vraag je een (vrijblijvende) offerte aan, dan krijg je nog een extra korting van 5 euro per paneel. Meer informatie over deze actie vind je hier.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. De showroom is 2.500 vierkante meter groot. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Kom gerust eens langs, kijk rond en ga in gesprek met de adviseurs als die beschikbaar zijn. En als je voor een afspraak belt, weet je zeker dat je een van de adviseurs te spreken krijgt.