Sluit icoonTerug icoon

App om snel, gezond, duurzaam en voordelig naar je werk te reizen

di 22 maart 2022 - Reizennaarjewerk.nl: voor werknemers en werkgevers Voorne-Putten en havengebied

Je woont in Nissewaard of elders op Voorne-Putten. Hoe reis je dan gezond, gemakkelijk, snel, duurzaam en voordelig naar je werk in de regio, met name in de Rotterdamse haven? De vele antwoorden op die vraag krijg je sinds kort via een speciale website en gratis app: www.reizennaarjewerk.nl.
 

Reizennaarjewerk.nl bedoeld voor werknemers en werkgevers

Website en app zijn bedoeld voor werknemers én werkgevers op Voorne-Putten en in de Rotterdamse haven. Via reizennaarjewerk.nl krijgen ze nieuws, informatie en tips over duurzaam, gezond, snel en flexibel woon-werkverkeer. Voor werkgevers is er daarnaast via de app een ‘Toolkit mobiliteit’ beschikbaar, met fiscale tips en informatie over onder meer thuiswerken, fietsen naar het werk, openbaar vervoer en collectief bedrijfsvervoer. Ook kunnen zij een gratis uitprobeerpool met e-bikes en speed pedelecs aanvragen. Daarnaast kunnen ze advies-op-maat krijgen van een van de deskundige mobiliteitsmakelaars.

Bekijk de video-teaser over reizennaarjewerk.nl:

App gratis downloaden

De ontwikkeling van www.reizennaarjewerk.nl is een gezamenlijk initiatief van Deltalinqs (waarin de Rotterdamse havenbedrijven verenigd zijn), het Havenbedrijf Rotterdam, Rijkswaterstaat, Zuid-Holland Bereikbaar en de gemeenten op Voorne-Putten, waaronder Nissewaard. Kijk voor meer informatie op www.reizennaarjewerk.nl of download de gratis app via Google Play of de App Store.

 

Beeld: screenshot video-teaser reizennaarjewerk.nl.