Sluit icoonTerug icoon

Appartementen Centrumpoort fase 2 (Spijkenisse) binnenkort in verkoop

wo 23 augustus 2023 - Start verkoop eind september of begin oktober verwacht. Start bouw begin 2024

Fonkelnieuwe en energiezuinige appartementen in het stadscentrum van Spijkenisse, met tal van winkels, restaurants, het theater en de bibliotheek om de hoek. Je vindt ze in fase 2 van nieuwbouwproject Centrumpoort. De 18 appartementen van deze fase zijn begin juli in pre-sale gegaan. Eind september of begin oktober start de 'echte' verkoop. De prijzen beginnen bij 330.500 euro (v.o.n.). 

Centrumpoort fase 2: koopappartementen vanaf 330.500 euro

De appartementen van fase 2 hebben woonoppervlaktes van 70 tot 103,7 vierkante meter, en drie of vier kamers. Ze krijgen een ruime woonkamer met open keuken en een fijne buitenruimte. Die buitenruimte is meestal een balkon (tussen 10 en 13 vierkante meter). Bij de appartementen op de begane grond gaat het om een tuin van circa 89 en 67 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 330.500 tot 444.000 euro (v.o.n.). Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage Kolkplein. Na fase 2 volgt fase 3, met nog eens 36 koopappartementen.

Energieneutraal, dus minder zorgen over je energierekening

Alle appartementen van fase 2 zijn uitgerust met een bodemwarmtepomp. Ze zijn gasloos en energieneutraal. Daardoor heb je veel minder zorgen over je energierekening. De uitstekende energieprestaties worden bereikt dankzij onder meer zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning.

Centrumpoort: stadse uitstraling, menselijke maat

Centrumpoort verrijst aan de centrumkant van de Schenkelweg. Een deel van het project komt op de plek waar voorheen winkels als Action, BCC en Big Bazar gevestigd waren. Het andere deel wordt aan de overkant van de J.M. den Uyllaan gerealiseerd, op een stuk grond dat nog onbebouwd is. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse en doet daarmee zijn naam eer aan. Het wordt een indrukwekkende entree, met mooie appartementencomplexen die speels ten opzichte van elkaar verspringen. Zachte kleuren, grote raampartijen, afwisselende hoogtes en veel buitenruimtes zorgen voor een stadse uitstraling met de menselijke maat.

Overal dichtbij: stadse voorzieningen, natuur en strand

Als je in Centrumpoort woont, liggen de winkels, horeca en culturele voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. En wil je juist rust en ruimte, dan wandel je langs de haven zo naar de Oude Maas, met zijn weidse vergezichten. De ligging van Centrumpoort is om nog meer redenen bijzonder gunstig. Op acht minuten lopen stap je op de metro richting Rotterdam. En naar de stranden van Hellevoetsluis en Rockanje is het met de auto een halfuur. Dichter bij huis vind je bovendien hét natuur- en recreatiegebied van Nissewaard: het Bernissegebied. Daar fiets je door het uitgestrekte polderland zo naartoe.

Belangstelling? Meld je aan en blijf op de hoogte

Heb je belangstelling voor een appartement in fase 2 van Centrumpoort? Meld je dan aan als geïnteresseerde via de projectsite. Je hoort dan vanzelf wanneer de verkoop van start gaat.