Sluit icoonTerug icoon

Appartementen Centrumpoort fase 2 in verkoop op Woonmarkt

di 21 november 2023 - Ga dinsdag 28 november in Theater de Stoep in gesprek met het verkoopteam

Wonen in het centrum van Spijkenisse, in een gloednieuw, energieneutraal en comfortabel appartement. Het kan in nieuwbouwproject Centrumpoort. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 28 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, gaat fase 2 in verkoop. Tussen 19:30 en 21:30 uur kun je in gesprek met het verkoopteam en de brochure meekrijgen. Inschrijven doe je online, via de projectsite. Fase 2 omvat 18 drie- en vierkamerappartementen van circa 70 tot ongeveer 103 vierkante meter, met een balkon of tuin. De prijzen beginnen bij 330.500 euro (v.o.n.).

Centrumpoort fase 2: koopappartementen vanaf 330.500 euro

De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een fijne buitenruimte. Die buitenruimte is meestal een balkon (tussen 10 en 12 vierkante meter). Bij de appartementen op de begane grond gaat het om een tuin van circa 87 en 67 vierkante meter. Bij oplevering is je appartement uitgerust met een complete keuken met inbouwapparatuur, en met een badkamer en een toilet met tegelwerk en sanitair. De prijzen lopen uiteen van 330.500 tot 444.000 euro (v.o.n.). Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage Kolkplein.

Energieneutraal, dus minder zorgen over je energierekening

Alle appartementen van fase 2 zijn gasloos en energieneutraal. Daardoor heb je minder zorgen over je energierekening. De uitstekende energieprestaties worden bereikt dankzij onder meer een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. De vloerverwarming, die je in de zomer ook kunt inzetten om je appartement te koelen, zorgt voor extra comfort.

Centrumpoort: stedelijke uitstraling, menselijke maat

Centrumpoort verrijst aan de centrumkant van de Schenkelweg. Een deel van het project komt op de plek waar voorheen winkels als Action, BCC en Big Bazar gevestigd waren. Het andere deel wordt aan de overkant van de J.M. den Uyllaan gerealiseerd, op een stuk grond dat nog onbebouwd is. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse en doet daarmee zijn naam eer aan. Het wordt een indrukwekkende entree, met mooie appartementencomplexen die speels ten opzichte van elkaar verspringen. Zachte kleuren, grote raampartijen, afwisselende hoogtes en veel buitenruimtes zorgen voor een stadse uitstraling met de menselijke maat.

Overal dichtbij: stadse voorzieningen, natuur en strand

Als je in Centrumpoort woont, liggen de winkels, horeca en culturele voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. En wil je juist rust en ruimte, dan wandel je langs de haven zo naar de Oude Maas, met zijn weidse vergezichten. De ligging van Centrumpoort is om nog meer redenen bijzonder gunstig. Op acht minuten lopen stap je op de metro richting Rotterdam. En naar de stranden van Hellevoetsluis en Rockanje is het met de auto een halfuur. Dichter bij huis vind je bovendien hét natuur- en recreatiegebied van Nissewaard: het Bernissegebied. Daar fiets je door het uitgestrekte polderland zo naartoe.

Start verkoop: dinsdag 28 november, tijdens Woonmarkt Nissewaard

De 18 appartementen van fase 2 van Centrumpoort gaan op dinsdag 28 november in verkoop tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Die vindt van 19:30 tot 21:30 uur plaats in Theater de Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Je kunt dan in gesprek met het verkoopteam en de brochure meekrijgen. Inschrijven doe je vervolgens online, via de projectsite. Wil je niet wachten tot 28 november? Reserveer dan nu alvast een appartement tijdens de pre-sale. Neem hierover contact op met Ooms Makelaars: 0181-692333.  

  • Woonmarkt Nissewaard: dinsdag 28 november 2023.
  • Tijd: 19:30-21:30 uur.
  • Locatie: Theater de Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • Naar meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard.
  • Naar de Woonmarkt? Voorkom dat je in de rij staat. Download of print hier je gratis ticket en loop meteen door.