Sluit icoonTerug icoon

Appartementen fase 1 Centrumpoort in Spijkenisse nu in verhuur

wo 20 september 2023 - Inschrijven t/m 27 oktober, eerste opleveringen verwacht in december of januari

De 96 appartementen van de eerste fase van nieuwbouwproject Centrumpoort in Spijkenisse zijn nu in verhuur. Het gaat om complete twee-, drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 130 vierkante meter en een buitenruimte. De huurprijzen lopen uiteen van 885 tot 1.775 euro per maand, exclusief servicekosten. Je kunt je inschrijven via deze pagina op de website van verhuurder De Rentmeester. De inschrijfperiode sluit op vrijdag 27 oktober. 

Huurappartementen Centrumpoort: compleet, comfortabel en energiezuinig

De 96 huurappartementen komen in een U-vormig gebouw aan de Schenkelweg, op de hoek van de J.M. den Uyllaan. Ze zijn uitgerust met een luxe keuken met inbouwapparatuur, een fraaie badkamer (en toilet) met tegelwerk en sanitair en allerlei installaties en voorzieningen die voor uitstekende energieprestaties zorgen. Denk aan bodemwarmtepompen, gebalanceerde ventilatie, goede isolatie, triple glas en zonnepanelen. Dat zorgt allemaal voor meer comfort en voor een lagere energierekening. De afwerking is hoogwaardig. Je hoeft als huurder alleen de muren te sauzen (of behangen) en voor vloerbedekking te zorgen. Dan kun je al gaan inrichten en wonen. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Onder het complex komen 66 parkeerplaatsen. Op het dek boven die parkeerplaatsen ligt straks een fraaie binnentuin.

Centrumpoort: stadse uitstraling, menselijke maat

Centrumpoort verrijst aan de centrumkant van de Schenkelweg. Een deel van het project komt op de plek waar voorheen winkels als Action, BCC en Big Bazar gevestigd waren. Het andere deel wordt aan de overkant van de J.M. den Uyllaan gerealiseerd, op een stuk grond dat nog onbebouwd is. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse en doet daarmee zijn naam eer aan. Het wordt een indrukwekkende entree, met mooie appartementencomplexen die speels ten opzichte van elkaar verspringen. Zachte kleuren, grote raampartijen, afwisselende hoogtes en veel buitenruimtes zorgen voor een stadse uitstraling met de menselijke maat.

Overal dichtbij: stadse voorzieningen, natuur en strand

Als je in Centrumpoort woont, liggen de winkels, horeca en culturele voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. En wil je juist rust en ruimte, dan wandel je langs de haven zo naar de Oude Maas, met zijn wijdse vergezichten. De ligging van Centrumpoort is om nog meer redenen bijzonder gunstig. Op acht minuten lopen stap je op de metro richting Rotterdam. En naar de stranden van Hellevoetsluis en Rockanje is het met de auto een halfuur. Dichter bij huis vind je bovendien hét natuur- en recreatiegebied van Nissewaard: het Bernissegebied. Daar fiets je door het uitgestrekte polderland zo naartoe.

Nu inschrijven

Heb je belangstelling voor een huurappartement in Centrumpoort fase 1? Gan dan naar de inschrijfpagina op de website van verhuurder De Rentmeester en schrijf je in. Doe dit uiterlijk vrijdag 27 oktober. Dan word je nog meegenomen in de eerste toewijzingsronde, die plaatsvindt van 30 oktober tot en met 3 november.