Appartementen en kadewoningen Veerkade binnenkort in verkoop

ma 4 maart 2019 - Tijdens de pre-sale kun je alvast reserveren of voorrangskandidaat worden

Heerlijk wonen met een prachtig uitzicht over de haven en/of de Oude Maas. Binnenkort kan het in de appartementen en kadewoningen van deelgebied Veerkade in De Haven Spijkenisse. Vanaf zaterdag 16 maart staat het complete aanbod van fase 1 op de projectsite en een week later, op zaterdag 23 maart, start de pre-sale met een Start Pre-sale Evenement. Afhankelijk van de belangstelling tijdens de pre-sale periode volgt de start verkoop eind april.

Appartementen met een prachtig uitzicht

De appartementen van deelgebied Veerkade komen in een markant, pakhuisachtig gebouw: De Fabriek. Het gaat om 31 appartementen met twee, drie, vier of vijf kamers en oppervlaktes van circa 70 tot zo’n 160 vierkante meter. Op welk appartement je keuze ook valt, je hebt altijd een prachtig uitzicht over de haven, de Oude Maas of beide. Vanuit de woning, of vanaf je balkon of terras. En wil je graag wonen met werken combineren, dan kun je ook in De Fabriek terecht. Het gebouw krijgt ook tweelaagse woon-werkappartementen met een eigen ingang voor je kantoor of praktijk. De prijsindicaties van de appartementen in De Fabriek beginnen bij 270.000 euro (v.o.n.).

Alle ruimte in riante kadewoningen

De kadewoningen, waarvan er achttien worden gebouwd in deelgebied Veerkade, worden met woonoppervlaktes van circa 160 tot zo’n 215 vierkante meter bijzonder riant. Deze woningen hebben een grote woonkamer en keuken, twee badkamers, vier slaapkamers en – heel bijzonder – een vide die voor extra licht en ruimtebeleving zorgt. Een aantal kadewoningen krijgt ook een derde verdieping (zolder), die vrij indeelbaar is. Heel prettig: de circa 14 meter diepe tuin met garage en parkeergelegenheid. De prijsindicatie: vanaf 410.000 euro (v.o.n.).

Veerkade: gasloos en energieneutraal

De woningen in Veerkade zijn gasloos en energieneutraal, dankzij onder meer hoogwaardige isolatiemaatregelen, zonnepanelen en bodemwarmtepompen. Je energielasten zullen hierdoor fors lager zijn en je hebt ook geen zorgen over toekomstige investeringen om je huis te verduurzamen. Een ander pluspunt zijn de lagere hypotheeklasten. Je krijgt immers een rentekorting. Aantrekkelijk daarnaast is dat je 15.000 euro meer mag lenen. Bovendien zit het duurzame energiesysteem, inclusief de eerste vijf jaar onderhoud, gewoon in de koopsom. 

Pre-sale: voorrang krijgen of alvast reserveren

Vanaf zaterdag 16 maart staat het complete aanbod van deelgebied Veerkade op de projectsite. Zo kun je alvast bekijken welke woning jouw voorkeur heeft. Op die dag wordt het plan ook gepresenteerd op de Woonbeurs Rotterdam + regio in het WTC in Rotterdam. Een week later, op zaterdag 23 maart, organiseert ontwikkelaar Stevast Baas & Groen een Start Pre-sale Evenement in Het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse (11.00-13.00 uur). Tijdens de pre-sale periode daarna kun je drie dingen doen:

  • Je kunt je inschrijven als belangstellende (als je dat nog niet had gedaan) en vervolgens afwachten wanneer je per mail bericht krijgt over de start verkoop.
  • Je kunt je inschrijven als voorrangskandidaat. Je krijgt dan voorrang bij de toewijzing.
  • Je kunt alvast een bouwnummer kopen door middel van een reserveringsovereenkomst.

In een recente nieuwsbrief die vanuit het project is verstuurd, wordt meer uitleg gegeven over de mogelijkheden om je als voorrangskandidaat in te schrijven of een bouwnummer te reserveren.