Appartementen Het Terras aan de Maas binnenkort in vrije verkoop

do 8 februari 2018 - Flink wat opties na voorverkoop, maar nog volop keuze in aanbod. Vanaf 240.000 euro (v.o.n.)

Binnenkort start de vrije verkoop van de nog beschikbare appartementen in toren II van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. De voorverkoopperiode is nu voorbij en een deel van de appartementen staat onder optie. Toch is er nog volop keuze in aanbod. Als de vrije verkoop start, start ook meteen de inschrijving voor een nieuw woningtype, namelijk de vijf woningen op de begane grond. Deze woningen, met oppervlaktes tussen zeventig en tachtig vierkante meter en extra hoge plafonds, waren tot nu toe nog niet in verkoop.

Het Terras aan de Maas: nieuwbouw appartementen vanaf 240.000 euro

Toren II krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 78 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, boven op de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van 97 tot 149 vierkante meter. De prijzen van de nog beschikbare driekamerappartementen beginnen bij 240.000 euro (v.o.n.). Voor de nog beschikbare penthouses gelden koopsommen vanaf 425.000 euro (v.o.n.). Er komen in deze toren ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie MaasDelta.

Bekijk hier een 360 graden tour van het toekomstige uitzicht:

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

De nieuwe woontoren van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw. Wel wordt de toren vijf verdiepingen lager. Ook krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Bekijk hier een video over de kick-off bijeenkomst over toren II van Het Terras aan de Maas, op 21 december (2017).

Extra rentekorting met duurzaamheidshypotheek van VORM

Het Terras aan de Maas is een ontwikkeling van VORM. Omdat de appartementen duurzaam worden gebouwd, heb je de mogelijkheid een duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Een van de voordelen daarvan is een extra lage rente. Je kunt de Duurzaamheidshypotheek afsluiten via VORM Finance, de eigen hypotheekafdeling van VORM. 

Weet wat je maandlasten zijn, doe de financiële Quickscan

En wil je op voorhand weten of je een appartement in Het Terras aan de Maas kunt betalen en wat je maandlasten dan ongeveer worden? Doe dan de gratis financiële Quickscan. Dan weet je snel waar je aan toe bent. Bel voor meer informatie over deze Quickscan met VORM Finance: 0186-618777 (en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco).

Op de hoogte blijven? Meld je aan als belangstellende

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over toren II van Het Terras aan de Maas? Meld je dan aan als belangstellende via het interesseformulier op de projectsite. VORM houdt je dan op de hoogte.