Sluit icoonTerug icoon

Appartementen v.a. 202.000 euro in centrum Spijkenisse. Binnenkort in verkoop

do 23 februari 2023 - 31 appartementen op hoek Uitstraat-Breestoep. Oplevering eind maart 2024

Wonen in hartje centrum Spijkenisse, met alle winkels, restaurants en culturele voorzieningen van het stadscentrum om je heen. Het kan in nieuwbouwproject Sterrenburght op de hoek van de Uitstraat met de Breestoep. Sterrenburght bestaat uit 31 twee-, drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van 50 tot 120 vierkante meter en prijzen vanaf 202.000 euro (k.k.). De verkoop start zeer binnenkort. Dan gaat ook de bouw van start.

Wonen boven winkels, met parkeerplaats

Sterrenburght is een herontwikkelings- en nieuwbouwproject. Boven de winkels in de gebouwen op deze plek bevinden zich al woningen en daar komt een laag bovenop. Verder worden kantoorruimtes tot appartementen omgevormd. Achter de woningen bevindt zich een parkeerplaats, waar voor de bewoners van Sterrenburght 12 plekken beschikbaar zijn. Je kunt bij je appartement een eigen parkeerplaats kopen. De prijzen van de appartementen variëren van 202.000 tot 443.000 euro (k.k.). Dat is de prijs voor een appartement van 50 vierkante meter. De grotere appartementen krijgen (uiteraard) hogere koopsommen.

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de appartementen van Sterrenburght start dus binnenkort. Tegelijkertijd met de start verkoop gaat ook de bouw van start. Naar verwachting wordt het complex eind maart 2024 opgeleverd. Heb je belangstelling voor een woning in dit project? Neem dan contact op met Toussaint & Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij via 0181-619888 of spijkenisse@tvw.nl

Meer woningen in stadscentrum Spijkenisse

Sterrenburght is onderdeel van de plannen om meer woonruimte te realiseren in Spijkenisse, en dan vooral in het stadscentrum. Het project is vooral bedoeld voor jongeren en senioren. 

  • www.tvw.nl (voor meer informatie over Sterrenburght).
  • 0181-619888 of spijkenisse@tvw.nl (Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij).