Sluit icoonTerug icoon

Appartementen vanaf 200.000 euro in hartje centrum Spijkenisse

do 19 januari 2023 - Sterrenburght: 31 appartementen op hoek Uitstraat/Breestoep. In februari in verkoop

Wonen in hartje centrum Spijkenisse, met alle winkels, restaurants en culturele voorzieningen van het stadscentrum om je heen. Het kan in nieuwbouwproject Sterrenburght op de hoek van de Uitstraat met de Breestoep. Sterrenburght bestaat uit 31 twee-, drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van 50 tot 120 vierkante meter en prijzen vanaf 200.000 euro (k.k.). De verkoop start in februari. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je meer informatie.

  • Informatie over de appartementen van Sterrenburght is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • 0181-619888 of spijkenisse@tvw.nl.

Wonen boven winkels, met parkeerplaats

Sterrenburght is een herontwikkelings- en nieuwbouwproject. Boven de winkels in de gebouwen op deze plek bevinden zich al woningen en daar komt een laag bovenop. Verder worden kantoorruimtes tot appartementen omgevormd. Achter de woningen bevindt zich een parkeerplaats, waar voor de bewoners van Sterrenburght 12 plekken beschikbaar zijn. Je kunt bij je appartement een eigen parkeerplaats kopen. De prijzen van de appartementen beginnen bij 200.000 euro (k.k.). Dat is de prijs voor een appartement van 50 vierkante meter. De grotere appartementen krijgen (uiteraard) hogere koopsommen.

Start verkoop in februari, oplevering eerste kwartaal 2024

De ontwikkeling van Sterrenburght is onderdeel van de plannen om meer woonruimte te realiseren in Spijkenisse. Sterrenburght is vooral bedoeld voor jongeren en senioren. De verkoop start in februari. De bouwwerkzaamheden gaan ook binnenkort van start. De verwachte oplevering is uiterlijk in het eerste kwartaal van 2024.