Sluit icoonTerug icoon

Appartementen De Veerkade (Haven Spijkenisse) nog dit kwartaal in verhuur

do 27 januari 2022 - 26 twee-, drie- en vierkamerappartementen aan een pleintje bij het water

Het comfort van nieuwbouw, het gemak van huren en het gevoel van wonen aan het water. Je combineert het allemaal in de huurappartementen van nieuwbouwproject De Veerkade in De Haven Spijkenisse. Dit gebouw, aan een pleintje aan de kade, krijgt 26 twee-, drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van 46 tot 88 vierkante meter. De verhuur gaat naar verwachting nog dit (eerste) kwartaal van start.

Balkon of terras, kade en weidsheid Oude Maas

Alle appartementen worden opgeleverd met een complete keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Je hebt daarnaast een heerlijk balkon of terras. Vanaf een deel van de balkons kijk je uit over de haven. Aan buitenruimte toch al geen gebrek als je hier woont. Als je de deur uitloopt, kun je heerlijk wandelen over de kade en genieten van het vrije havengevoel. En wandel je een stukje door, dan sta je aan de weidse oevers van de Oude Maas. 

Rust, ruimte en stadse reuring

Behalve nabij de uitgestrektheid van de Oude Maas woon je hier ook op loopafstand van het stadscentrum, met al zijn winkels en restaurants, en met zijn theater en bibliotheek. Naast rust en ruimte heb je dus ook stedelijke reuring om de hoek. En dat allemaal aan het water, in een nieuwe stadswijk met een authenthieke sfeer. 

Interesse? Blijf op de hoogte

Naar verwachting gaan de appartementen aan het einde van het eerste kwartaal in verhuur. Tegen die tijd zal ook meer informatie beschikbaar zijn, zoals plattegronden en huurprijzen. Interesse? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en hoor je ook wanneer de verhuur start.