Bark: alles wat wonen in De Haven Spijkenisse zo bijzonder maakt

ma 31 mei 2021 - Nieuw deelgebied met kadewoningen en rij- en hoekwoningen. Sinds 31 mei in verkoop

Stedelijk en dorps, robuust en charmant. Bark, het nieuwste deelgebied van De Haven Spijkenisse, brengt meerdere smaken samen. In Bark vind je straks 10 kadewoningen die doen denken aan markante grachtenpanden, en 34 rij- en hoekwoningen met de charmante uitstraling van huizen in een vissersdorp. Het nieuwe buurtje in de geliefde wijk verrijst tussen de haven en de Elementenweg en naast deelplan Schoener, dat vergelijkbare eengezinswoningen krijgt. De woonoppervlaktes variëren van 125 tot 199 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 376.750 tot 501.750 euro (v.o.n.). De inschrijving is op maandag 31 mei gestart. 

Bark: wonen in een stedelijk en dorps buurtje aan het water

Bark combineert alles wat De Haven Spijkenisse, de nieuwe stadswijk tussen de Oude Maas en het centrum van Spijkenisse, zo populair maakt. Vanuit de kadewoningen, die bijzonder riant worden, kijk je uit over de haven. Hier voel je echt de sfeer van wonen aan de gracht, zoals in oud-Hollandse steden. Meteen daarachter liggen de rij- en hoekwoningen, met een architectuur die doet denken aan die van huizen in oude vissersdorpen. Welke woning je ook kiest, je beschikt altijd over een flinke tuin en een eigen parkeerplaats. En heb je een boot, dan kun je daarvoor in de haven een ligplaats kopen. Je hebt je boot dan dus voor de deur of om de hoek. 

Nabij rust, ruimte en stedelijke voorzieningen

Bark ligt straks in het hart van De Haven Spijkenisse. Je woont hier op loopafstand van alles wat deze plek zo bijzonder maakt: de kades aan de haven zelf uiteraard, de Oude Maas en ook het vernieuwde stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, horecagelegenheden, theater en bibliotheek. Zoek je nog meer stedelijk vertier? Dan rij je zo naar Rotterdam. In ongeveer 20 minuten sta je op de Coolsingel. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je hier op je plek. Aan de Oude Maas kun je van schitterende vergezichten genieten en rondom Spijkenisse liggen uitgestrekte polders en natuurgebieden, waar je zo op de fiets naartoe kunt. Even verderop - heel goed met de auto te bereiken - vind je het strand van Rockanje. Daar kun je lekker uitwaaien en op zomerse dagen van de zon genieten. 

Veel belangstelling voor wonen in De Haven Spijkenisse

Dat De Haven Spijkenisse een geliefde nieuwbouwwijk is, blijkt uit het feit dat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Eerder gingen de deelgebieden Veerkade, Sluis, Fregat, Botter, Schoener en Schipper in verkoop. Fregat, Botter en Schoener zijn 'vissersdorp-achtige buurtjes', Veerkade, Sluis en Schipper liggen aan het water en hebben een meer stedelijk karakter. Bark combineert dus beide sferen.

Kijk op de projectsite voor meer informatie

Wil je meer weten over deelgebied Bark in De Haven Spijkenisse? Kijk dan op de projectsite. Daar kun je ook een persoonlijk account aanmaken om je in te schrijven.