Bernisse Park: een nieuwe wijk in Zuidland. Binnenkort in verkoop

vr 14 april 2017 - Eerste fase krijgt 18 rijwoningen en 10 tweekappers. En 18 vrije sector huurwoningen

Zuidland krijgt er weer een nieuwe wijk bij: Bernisse Park, nabij brede school De Vlasbloem. Daar worden in komende jaren 180 nieuwbouw koop- en huurwoningen gebouwd. Het gaat om rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen. De eerste fase krijgt tien tweekappers en achttien rijwoningen. De verkoop start binnenkort. Behalve koopwoningen krijgt fase 1 ook achttien vrije sector huurwoningen. 

De rijwoningen in fase 1 zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Met drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en standaard een berging in de tuin heb je ruimte genoeg. Ook de tweekappers in deze fase worden bijzonder ruim: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een riante woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een enorme vrij indeelbare zolder en een inpandige berging. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. 

Bernisse Park: volop ruimte voor eigen woonwensen

Of je nu een rijwoning of tweekapper koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw. 

Start verkoop binnenkort

Fase 1 van Bernisse Park gaat binnenkort in verkoop. Een exacte datum is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite. Je krijgt dan het laatste nieuws over dit project vanzelf in je mailbox. Voor meer informatie kun je ook bellen makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888. Bernisse Park is een ontwikkeling van ProPand, in samenwerking met VORM.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast Bernisse Park ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.

  • www.vorm.nl.
  • 0181-619888 (Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij).