Sluit icoonTerug icoon

BernissePark (Zuidland): binnenkort weer rij- en hoekwoningen te huur

vr 29 mei 2020 - Ruime woningen met diepe tuinen, ideaal voor gezinnen. Vanaf 1.095 euro per maand

Het comfort van nieuwbouw, de rust en ruimte van een dorp en het gemak van huren. Je combineert het allemaal in nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland. Op dit moment zijn alle eengezinswoningen in BernissePark weliswaar verhuurd, maar in de komende tijd komen er weer huurwoningen beschikbaar. Op 1 augustus komen in ieder geval een tussenwoning en een hoekwoning vrij met woonoppervlaktes van 133 vierkante meter en diepe achtertuinen. De huurprijzen in BernissePark: vanaf 1.095 euro per maand voor de tussenwoningen en vanaf 1.195 euro per maand voor de hoekwoningen en de tuitwoningen (met tuitgevel en gedraaide kap).

BernissePark, Zuidland: ideale huurwoningen voor gezinnen

De huurwoningen in BernissePark zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Het zijn ideale woningen voor gezinnen met kinderen. Op de begane grond heb je een grote woonkamer met open keuken (alles bij elkaar bijna 45 vierkante meter). Vanuit de woonkamer loop je zo je achtertuin in. Die achtertuin is 11 meter diep (!). Ruimte genoeg dus voor jou om lekker buiten te zitten, en voor kinderen om te spelen. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een moderne badkamer. Onder de kap, op de tweede verdieping, beschik je bovendien over een zolder van ruim 26 vierkante meter. De huurprijzen voor de tussenwoningen in BernissePark beginnen bij 1.095 euro per maand. Voor de hoek- en tuitwoningen beginnen ze bij 1.195 euro per maand. Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Interesse? Neem contact op met Stichting Woonservice

Heb je belangstelling voor een huurwoning in BernissePark? Stuur dan een e-mail naar de Stichting Woonservice. Omdat er met enige regelmaat woningen beschikbaar komen, kun je je altijd aanmelden. Dan kan alvast gekeken worden naar de wensen en mogelijkheden.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark ligt pal naast brede school De Vlasbloem. 

  • Interesse? Neem dan per e-mail contact op met de Stichting Woonservice.