Sluit icoonTerug icoon

Binnenkort in verkoop: 26 appartementen en 11 gezinswoningen Waterzeil

vr 25 november 2022 - Start verkoop fase 1 nieuwste deelplan De Haven Spijkenisse in eerste kwartaal verwacht

Comfortabel, eigentijds en zeer energiezuinig wonen met de fijne sfeer van een oud-Hollandse haven. Het kan straks in nieuwbouwproject Waterzeil, het laatste deel van de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse. Waterzeil krijgt een mix van circa 53 eengezinswoningen en 26 appartementen. De prijzen zijn nog niet bekend. De eerste fase, met alle 26 appartementen en 11 (van de 53) gezinswoningen, gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 in verkoop.

Waterzeil: appartementen en gezinswoningen met eigen stijl en identiteit

Waterzeil heeft een gevarieerde architectuur. De appartementen bevinden zich in robuuste gebouwen die met hun verticale ramen en puntdaken wel iets van havenpakhuizen weghebben. De architectuur van een deel van de gezinswoningen is duidelijk geïnspireerd op statige, oud-Hollandse grachtenpanden. Alle woningen bij elkaar vormen een woonhof, omringd door groen. De grondgebonden woningen zijn ideaal voor gezinnen. Ze hebben meerdere slaapkamers en een achtertuin. Of je nu een appartement of een gezinswoning in Waterzeil koopt, je nieuwe thuis wordt opgeleverd met een luxe keuken, een badkamer en toilet naar keuze en een eigen parkeerplaats met de mogelijkheid van een laadpaal.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen Oude Maas en stadscentrum

Bijzonder aan De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. En op weg daarnaartoe slenter je heerlijk over de kade en kijk je naar voorbijvarende boten. Wil je even Spijkenisse uit? Naar de levendige binnenstad van Rotterdam bijvoorbeeld? Geen probleem. Via de A15 rijd is het een halfuur met de auto. Reis je liever met het openbaar vervoer? In de buurt stopt elk kwartier een bus en de metro brengt je in 20 minuten naar hartje Maasstad.

Op de hoogte blijven?

De eerste fase van Waterzeil gaat in het eerste kwartaal van 2023 in verkoop. Het gaat om 26 appartementen en 11 (van de circa 53) eengezinswoningen. Houd de projectsite in de gaten voor het laatste nieuws. Binnenkort volgt meer informatie over het woningaanbod en de bijbehorende prijsindicaties. Vergeet ook niet om je via de projectsite aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat je het laatste nieuws rondom Waterzeil in je mailbox ontvangt.