Binnenkort in verkoop: laatste fase van Het Land in Spijkenisse

wo 30 januari 2019 - Zes geschakelde woningen, tien twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande villa

Tien twee-onder-één-kap woningen in twee typen, zes geschakelde woningen én een vrijstaande villa. Allemaal in de geliefde stijl van de jaren dertig. Dat is het aanbod in fase 14 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Het gaat om de laatste fase van deze geliefde gezinswijk, dicht bij het stadscentrum van Spijkenisse. Alle woningen in fase 14 zijn gasloos en zeer energiezuinig. Binnenkort gaan ze in verkoop. De indicatieprijzen: vanaf 395.000 euro (v.o.n.).

Het Land, fase 14: riant wonen met achtertuin aan het water

De woningen in fase 14 van Het Land worden bijzonder riant. De vrijstaande villa krijgt een woonoppervlak van circa 213 vierkante meter, de andere woningen worden ongeveer 178 of 143 vierkante meter groot. Welk huis je ook kiest, je beschikt over een riante woonkamer, vier (in sommige gevallen drie) slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Elke verdieping is uitgerust met vloerverwarming en vloerkoeling. Ook heb je een aangebouwde of inpandige garage en bij zowel de villa als de tweekappers twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Dat 'eigen terrein' is overigens bijzonder ruim, met een heerlijke achtertuin aan het water. Voor nog meer buitenruimte zorgt de tuinbrede vlonder bóven het water. De woningen worden opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dat ze gasloos en zeer energiezuinig zijn, is mogelijk dankzij onder meer de uitstekende isolatie, zonnepanelen en warmte- en koudeopslag. Wil je overigens aanpassingen aan je woning, zoals bijvoorbeeld een uitbouw of een andere indeling, dan is dat zeker mogelijk.

Indicatieprijzen vanaf 395.000 euro (v.o.n.)

De indicatieprijzen voor de woningen in fase 14 beginnen bij 395.000 euro. Het gaat daarbij om de geschakelde woningen. De tweekappers zijn er in twee typen, met indicatieprijzen vanaf 430.000 en 475.000 euro. Voor de vrijstaande villa geldt een indicatieprijs van 615.000 euro. Al deze prijzen zijn vrij op naam. 

Binnenkort: start verkoop fase 14, Het Land

De woningen van fase 14 gaan binnenkort in verkoop. De start van de bouw staat gepland voor het derde kwartaal van 2019. De oplevering volgt ongeveer een jaar later.

Op de hoogte blijven? Meld je aan als belangstellende

Heb je interesse in de woningen van fase 14 en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite. Ontwikkelaar VORM houdt je dan op de hoogte van het laatste nieuws. Ook hoor je dan vanzelf wanneer de verkoop start.