Sluit icoonTerug icoon

Bouw fase 3 Zoetemanring in Zuidland eind augustus van start

ma 20 juni 2016 - Nog enkele rijwoningen beschikbaar, met prijzen vanaf 189.800 euro (v.o.n.)

De bouw van fase 3 van nieuwbouwproject Zoetemanring in Zuidland gaat eind augustus van start. Dat heeft ontwikkelaar BPD de kopers laten weten. Het gaat om veertien rij- en hoekwoningen met sfeervolle erkers, verschillende kleuren gevels, goothoogtes die speels verspringen en deuren met en zonder luifels. Er zijn nog diverse rijwoningen beschikbaar in deze fase. De prijzen beginnen bij 189.800 euro (v.o.n.).

De huizen in fase 3 krijgen op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en een open keuken. Op de eerste verdieping beschik je, afhankelijk van het huis dat je kiest, over twee of drie slaapkamers en een fraaie badkamer met luxe sanitair. Via een vaste trap kom je op de zolder, waar je een of twee extra slaapkamers kunt realiseren. 

Vanaf 189.800 euro (v.o.n.)

Fase 3 krijgt een mix van de woningtypes uit de eerste twee fases, zowel qua uitstraling als qua vloeroppervlakte. De gevelbreedtes zijn 4,80 of 5,40 meter. De prijzen van de nu nog beschikbare woningen variëren van 189.800 tot 204.500 euro (v.o.n.).

Meer woonruimte, eigen indeling

Het woonoppervlak in deze fase varieert van 93 tot 104 vierkante meter. Met diverse opties, zoals een aanbouw of dakkapel, kun je meer woonruimte creëren. Tot wel 125 vierkante meter. Verder zijn verschillende indelingen en andere extra's mogelijk.