Sluit icoonTerug icoon

Bouwers bereiken hoogste punt nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse

vr 21 juni 2024 - Nog één appartement beschikbaar (93 vierkante meter): 459.500 euro (v.o.n.)

Er is nog één appartement beschikbaar in nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. Het gaat om appartement Type G Kavel 124, een vierkamerappartement van circa 93 vierkante meter. De koopsom is 459.500 euro (v.o.n.). Het is de laatste kans om in dit project een woning aan de kade te bemachtigen. De bouw vordert. Onlangs werd het hoogste punt bereikt. De oplevering is in het voorjaar van 2025.

Hoogste punt, schitterend uitzicht over de haven

De bouw van Rederij, dat behalve uit kadewoningen ook uit appartementen bestaat, gaat hard. Medio april werd het hoogste punt van de kadewoningen bereikt. En nu is ook het hoogste punt van de appartementen bereikt. Het levert schitterende plaatjes op van het uitzicht over de haven. 

Laatste kans op appartement met uitzicht op de haven

Op dit moment heb je nog één kans op een woning in Rederij: appartement Type G Kavel 124. Een fraai appartement aan de kade met een woonoppervlak van circa 93 vierkante meter en een heerlijk balkon, van waaraf je uitkijkt over het water en de wijk. In dit appartement combineer je comfort, stijl en moderne voorzieningen. Heel prettig: bij het appartement hoort een privé-parkeerplaats. 

Zeer energiezuinig wonen in De Haven Spijkenisse

Door het gebruik van zonnepanelen, een warmtepompinstallatie en andere technieken voldoet de woning aan de meest recente duurzaamheidseisen. Het energielabel is dan ook A++++. Dit draagt niet alleen bij aan een lagere ecologische voetafdruk, maar zorgt ook voor meer wooncomfort en lagere energiekosten op de lange termijn. Ook kun je dankzij dit hoge label meer lenen.

Vragen? Neem contact op met de makelaars

Ben jij nieuwsgierig geworden en zie jij jezelf hier wel wonen? Neem een kijkje op de projectsite of neem vandaag nog contact op met een van de makelaars: Jaap Mudde (0181-625065) of Natacia Rademaker (06-22461522).