Sluit icoonTerug icoon

De Haven Spijkenisse: stoere nieuwbouw aan het water

vr 11 november 2016 - Presentatie en presale van uniek nieuwbouwplan tijdens Woonmarkt Nissewaard

Wonen in een stoere omgeving, met alle gemakken en comfort van nieuwbouw. Het kan straks in De Haven Spijkenisse. Daar weerspiegelen pakhuizen en herenhuizen in het water, dobberen boten zachtjes heen en weer, tikken touwen tegen masten en krijsen meeuwen een hooglied. De Haven Spijkenisse wordt een woonomgeving die je nergens anders vindt in Nissewaard. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 29 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, is er een presale en worden de plannen officieel gepresenteerd. 

De nieuwe wijk aan het water krijgt een jachthaven en biedt volop ruimte voor woningen, winkels, dienstverlenende bedrijven en horeca. Het woningaanbod wordt zeer gevarieerd. Je kunt er straks wonen in stoere pakhuizen, statige notariswoningen, fraaie herenhuizen, ruime tweekappers en comfortabele appartementen van compact tot riant. Alles wordt gebouwd in kleine buurtjes, met een fijne sfeer. Een deel van de woningen komt daadwerkelijk aan de kades, andere huizen worden in de buurten daarachter gebouwd. Maar waar je ook woont, de haven en de rivier de Oude Maas zijn nooit ver weg. Je kunt altijd om de hoek genieten van de rust, de ruimte en de fraaie vergezichten die deze locatie biedt. 

Aan het water, dicht bij het stadscentrum

Tegelijkertijd woon je dicht bij het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, de weekmarkt, het schitterende theater en de prachtige bibliotheek. Omdat de nieuwe wijk het stadscentrum met de Oude Maas verbindt, profiteer je van twee werelden. Aan de ene kant de voorzieningen van de stad, aan de andere kant de rust en de ruimte van het water. Beide werelden vloeien mooi in elkaar over; de diverse sferen in de nieuwe wijk sluiten op een natuurlijke manier aan bij het centrum, het oude dorp en de wijken eromheen.

De Haven Spijkenisse: een thuis voor jong en oud

Mensen van alle leeftijden en diverse leefstijlen zullen zich dan ook thuis voelen in de nieuwe wijk. Ook gezinnen met kinderen. De Haven Spijkenisse krijgt volop gezinswoningen met tuinen en er komen verschillende speelplaatsen. Ontspanning krijgt sowieso een prominente plek in de wijk; de stoere kades zijn breed genoeg om te sporten, te recreëren en te flaneren. 

Meer weten? Kom naar de Woonmarkt Nissewaard

Wil je meer weten over dit fantastische nieuwbouwplan, dat in Nissewaard en de regio zijn weerga niet kent? Kom dan op dinsdag 29 november naar de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep. Daar presenteert architect Sjoerd Soeters de plannen en vindt de presale van de eerste fase plaats. Je kunt ook kijken op de splinternieuwe website www.dehavenspijkenisse.nl en op Facebook.