De Haven Spijkenisse: nog Dokwoningen beschikbaar

wo 11 juli 2018 - Eengezinswoningen in deelgebied BOTTER krijgen de sfeervolle uitstraling van een vissersdorp

Al zeventig procent van de woningen in deelgebied BOTTER van nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse is verkocht. Er zijn nog enkele eengezinswoningen in deze nieuwste fase beschikbaar. Deze zogeheten Dokwoningen krijgen een sfeervolle uitstraling die doet denken aan een gezellige buurt in een oud vissersdorp. De Havenwoningen in dit deelplan, die meteen aan de kade komen, zijn allemaal verkocht. 

BOTTER: nieuwbouwwoningen aan havenkom in Spijkenisse

Deelgebied BOTTER is het derde deel van het populaire nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse. Het komt direct aan de eerste havenkom en krijgt 38 woningen: 10 Havenwoningen en 28 Dokwoningen. De koopsommen van de nog beschikbare Dokwoningen beginnen bij 270.950 euro (v.o.n.). Het gaat om eengezinswoningen die zijn afgewerkt met klassieke gevels en mooie details. De woonoppervlaktes zijn ongeveer 133 vierkante meter. Je beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en een fijne tuin. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is vrij in te delen. De Havenwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Het gaat om Pakhuizen, Kadewoningen en Herenpanden vanaf circa 170 vierkante meter.

Kijk voor laatste stand van de verkoop op de projectsite

Welke woningen op dit moment verkocht, in optie, nog beschikbaar of wéér beschikbaar zijn, verandert regelmatig. Dat komt onder meer doordat mensen, om welke reden dan ook, soms afzien van hun optie. Kijk voor de actuele stand van de verkoop op www.dehavenspijkenisse.nl.

Wonen tussen rivier en stadscentrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse. Je woont hier op een geweldige plek: aan of nabij de haven, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fantastische theater en bibliotheek.