Sluit icoonTerug icoon

De Nachtegaal: appartementen op loopafstand van centrum Spijkenisse

vr 1 november 2019 - 39 driekamerappartementen. Start verkoop verwacht in 2e kwartaal 2020

Comfortabele en duurzame appartementen op loopafstand van het stadscentrum van Spijkenisse. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject De Nachtegaal, op de plek van de voormalige school aan de Nachtegaalstraat. Het gaat om 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. De woonoppervlaktes variëren van circa 78 tot 106 vierkante meter. De indicatieprijzen worden later bekendgemaakt. De verkoop start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kun je met de makelaar over dit project in gesprek.

De Nachtegaal: gebouwen met een strakke, warme uitstraling

Nieuwbouwproject De Nachtegaal krijgt een mooie, strakke en warme uitstraling. Er wordt ook veel glas in de gebouwen verwerkt. Alle appartementen krijgen een ruim terras/balkon. 

Start verkoop tweede kwartaal 2020

De start verkoop is in het tweede kwartaal van 2020 gepland. Aan het einde van 2020 wordt de start van de bouw verwacht. De verwachte oplevering is in het vierde kwartaal van 2021.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je meer weten over De Nachtegaal? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte. De Nachtegaal is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.

  • Informatie over nieuwbouwproject De Nachtegaal is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Toussaint + Van Wijk Woning- en Bedrijfsmakelaardij.
  • www.denachtegaal-spijkenisse.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.