De Nachtegaal: appartementen op loopafstand van centrum Spijkenisse

zo 2 juni 2019 - 39 appartementen van circa 78 tot 106 vierkante meter. Prijsindicaties worden later bekend

Comfortabele en duurzame appartementen op loopafstand van het stadscentrum van Spijkenisse. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject De Nachtegaal, op de plek van de voormalige school aan de Nachtegaalstraat. Het gaat om 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. De woonoppervlaktes variëren van circa 78 tot 106 vierkante meter. De indicatieprijzen worden later bekendgemaakt. De verkoop start vermoedelijk in het tweede kwartaal van 2020. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je meer informatie.

Nieuwe gevelbeelden en impressies op Woonmarkt

Hoewel het project nog volop in ontwikkeling is, presenteert makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk op de Woonmarkt Nissewaard nieuwe gevelbeelden en impressies. Daaruit zal blijken dat de appartementen een mooie, strakke en warme uitstraling krijgen. Er wordt ook veel glas in de gebouwen verwerkt. Alle appartementen krijgen een ruim terras/balkon. 

Start verkoop tweede kwartaal 2020

De start verkoop is in het tweede kwartaal van 2020 gepland. Mogelijk start later dat jaar de bouw De verwachte oplevering is in 2021. 

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief of kom naar de Woonmarkt

Wil je meer weten over De Nachtegaal? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte. Je kunt voor de laatste stand van zaken ook naar de Woonmarkt Nissewaard komen, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse. De Nachtegaal is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.

  • Informatie over nieuwbouwproject De Nachtegaal wordt gepresenteerd op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • www.denachtegaal-spijkenisse.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.