Sluit icoonTerug icoon

De Nachtegaal: huurappartementen op loopafstand van stadscentrum

di 18 mei 2021 - Bouw appartementen Nachtegaalstraat volop bezig. Oplevering 2e kwartaal 2022

39 huurappartementen met drie kamers en een balkon, in twee kleinschalige gebouwen nabij het centrum van Spijkenisse. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject De Nachtegaal. Het project verrijst op de plek van de voormalige basisschool aan de Nachtegaalstraat. De woonoppervlaktes variëren van 78 tot 106 vierkante meter. De huurprijzen zullen liggen in het middensegment, waar veel behoefte aan is in Spijkenisse. De bouw is op 4 maart gestart. De verwachting is dat De Nachtegaal in het tweede kwartaal van 2022 wordt opgeleverd.

De Nachtegaal: huurappartementen nabij centrum Spijkenisse

Nieuwbouwproject De Nachtegaal krijgt een mooie, strakke en warme uitstraling. Er wordt ook veel glas in de gebouwen verwerkt, waardoor je veel lichtinval hebt. De huurappartementen zullen worden aangeboden door Brookland. Het project verrijst op loopafstand van het stadscentrum, met al zijn winkel-, horeca- en culturele voorzieningen, en nabij een bushalte en metrostation Spijkenisse Centrum. 

Start bouw, oplevering en inschrijving

De bouw is inmiddels volop bezig. De oplevering wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2022. De inschrijving zal circa vijf maanden vóór de oplevering beginnen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan via info@brookland.nl.