Ruime rijwoningen en vierkappers Stella Nova nu in verkoop

wo 18 september 2019 - Verkoopevent op dinsdagavond 24 september in Theater de Stoep (van 19.30 tot 20.30 uur)

Nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse is op dinsdag 17 september online in verkoop gegaan. Het gaat om ruime rijwoningen en riante vier-onder-één-kap woningen, omringd door groen en water. De inschrijving gebeurt online, via de projectsite. Alle informatie (brochure, inschrijfformulier en definitieve prijzen) is te downloaden via de projectsite. Op dinsdagavond 24 september is er in Theater de Stoep in Spijkenisse een verkoopevent. Dan kun je met het verkoopteam in gesprek.

Stella Nova: 28 koopwoningen in verschillende typen in Spijkenisser wijk Sterrenkwartier

Stella Nova verrijst op de plek van de flatstrook in de Spijkenisser wijk Sterrenkwartier. Het project bestaat uit koop- en huurwoningen. De 28 koopwoningen (12 ruime rijwoningen en 16 royale vier-onder-één-kap woningen) zijn er in vier typen: Weegschaal, Tweeling, Waterman en Boogschutter:

  • Weegschaal (twee woonlagen en een zolder): circa 144 vierkante meter woonoppervlak, drie slaapkamers met de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren en een grote achtertuin met berging. 
  • Tweeling (drie volledige woonlagen): circa 168 vierkante meter woonoppervlak, minimaal drie slaapkamers en een grote achtertuin met berging.
  • Waterman: circa 190 vierkante meter woonoppervlak, drie tot zeven slaapkamers, plat dak, achtertuin met terras aan het water, één parkeerplaats op de oprit.
  • Boogschutter: circa 197 vierkante meter woonoppervlak, drie tot zeven slaapkamers, plat dak, achtertuin met terras aan het water, twee parkeerplaatsen op de oprit.

Behalve koopwoningen krijgt het project dus ook huurwoningen: 51 in totaal. Het gaat om appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen. Deze worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. 

Verkoopevent op dinsdag 24 september in Theater de Stoep

Op dinsdagavond 24 september vindt in de foyer van Theater de Stoep in Spijkenisse een verkoopevent plaats. Tussen 19.30 en 20.30 uur kun je dan met het verkoopteam in gesprek. Over de woningen zelf uiteraard, maar bijvoorbeeld ook over de inschrijfprocedure. Het theater is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Je kunt recht tegenover het theater parkeren (Theatergarage, Gorsstraat 22). Wil je naar het verkoopevent? Meld je dan wel even hier aan.

Vraag een hypotheekadvies aan en vergroot je kans op een woning 

Heb je belangstelling voor een woning in Stella Nova? Bereid je dan goed voor op de start verkoop en vraag een vrijblijvend hypotheekadvies aan. Dat kan via de projectsite of via een mail naar info@qfinancieel.com. Als na dit gesprek blijkt dat je voldoende financiële mogelijkheden hebt om een woning in Stella Nova te kopen, krijg je een Stella Nova Certificaat. Daarmee krijg je een voorkeurspositie ten opzichte van inschrijvers zonder certificaat. Zo vergroot je je kans op een woning.

Stella Nova: fijn wonen in Spijkenisse, nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen, nabij een park en uitgestrekte polders. Op een paar minuten lopen liggen wijkwinkelcentrum Sterrenhof en diverse basisscholen. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Stella Nova? Of wil je sowieso op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit project? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite.

Bovenste impressie: woningtype Weegschaal. Onderste impressies, van links naar rechts: woningtype Tweeling, woningtype Boogschutter + Waterman en een totaaloverzicht.