Sluit icoonTerug icoon

Dinsdag 18 april: start verkoop fase 1 Waterzeil (De Haven Spijkenisse)

do 13 april 2023 - Prijzen vanaf 428.500 euro. Kom naar het Start Verkoop Event!

De eerste fase van nieuwbouwproject Waterzeil in De Haven Spijkenisse gaat op dinsdag 18 april in verkoop. Om 09.00 uur start de online inschrijving via de projectsite. Er is op die dag ook een fysiek Start Verkoop Event (van 17.30 tot 19.00 uur) in het Elementenhuis (Hongerlandsedijk 1, Spijkenisse). Je kunt dan met het verkoopteam en de financiële coaches van NEXTHome in gesprek. Waterzeil krijgt een mix van 26 appartementen en 53 eengezinswoningen, stadswoningen en herenhuizen ('grondgebonden' woningen). Fase 1 omvat alle 26 appartementen, waarvan 4 penthouse, en 26 grondgebonden woningen. De koopsommen variëren van 428.500 tot 637.000 euro (v.o.n.). De inschrijving sluit op maandag 24 april (09.00 uur).

Waterzeil, Spijkenisse: nieuwbouw in de sfeer van een oud-Hollandse havenstad

Waterzeil krijgt een gevarieerde architectuur, die sterk doet denken aan die van een oud-Hollandse havenstad. De grondgebonden woningen hebben allemaal een achtertuin en woonoppervlaktes van 117 tot 171 vierkante meter. Het aantal slaapkamers varieert van 3 tot 7. Al met al voldoende ruimte voor een logeerplek, thuiswerkplek of inloopkast. De appartementen zijn 115 vierkante meter groot, de penthouses meten 139 vierkante meter. In beide gevallen heb je drie slaapkamers. Alle woningen bij elkaar vormen een woonhof, omringd door groen. De woningen in fase 1 worden opgeleverd met een complete keuken, badkamer en toilet. Bij elke woning hoort bovendien een eigen parkeerplaats in het binnenhofgebied. Koop je een penthouse, dan heb je daar twee parkeerplaatsen. Je hebt de mogelijkheid om bij je parkeerplaats een laadpaal te laten plaatsen.

Dinsdag 18 april: start verkoop. Kom naar het start verkoop event!

Fase 1 gaat dinsdag 18 april in verkoop. Je kunt je op die dag vanaf 09.00 uur inschrijven via de projectsite. Tussen 17.30 en 19.00 uur is er een Start Verkoop Event in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Daar kun je gewoon inlopen en met het verkoopteam in gesprek. Er zijn ook andere inloopmomenten in het Elementenhuis: 

  • Woensdag 12 april (09.00-12.00 uur).
  • Woensdag 19 april (09.00-12.00 uur).

De inschrijving sluit op maandag 24 april (09.00 uur). Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats.

Voorbereid op een duurzame toekomst

Alle woningen in Waterzeil zijn volledig voorbereid op de toekomst. Ze beschikken over zonnepanelen, een warmtepomp en andere duurzame, slimme installaties. Ook de appartementen beschikken over duurzame installaties, waarbij de klimaatinstallatie is inbegrepen bij de koopsom. Het verkoopteam kan je hier alles over vertellen.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen de Oude Maas en het stadscentrum

Waterzeil is een project in De Haven Spijkenisse. Bijzonder aan deze nieuwe stadswijk is niet alleen de havenachtige uitstraling, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je over de kade zo naar de rivier, terwijl je onderweg het ene na het andere jacht passeert. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. En wil je even Spijkenisse uit? Naar de levendige binnenstad van Rotterdam bijvoorbeeld? Geen probleem. Via de A15 is het een halfuur met de auto. Het openbaar vervoer is ook een optie. In de buurt stopt elk kwartier een bus en de metro brengt je in 20 minuten naar hartje Maasstad.