Sluit icoonTerug icoon

Dinsdag 3 maart: start voorverkoop appartementen Het Posthuys

di 4 februari 2020 - Wooncomplex in hartje centrum Spijkenisse krijgt 70 appartementen en 1 penthouse

De voorverkoop van nieuwbouwproject Het Posthuys, het appartementencomplex dat in het centrum van Spijkenisse komt, start op dinsdagavond 3 maart. Dat heeft ontwikkelaar Herkon bekendgemaakt. De start voorverkoop vindt plaats in Theater de Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse en is van 19.00 tot 20.30 uur. Iedereen die belangstelling heeft voor een appartement in dit project is welkom. Je hoeft je dus niet van tevoren aan te melden. Na de start voorverkoop heb je 7 dagen de tijd om je online in te schrijven voor het appartement van jouw voorkeur. Het Posthuys komt op de plek van het voormalige postkantoor aan de Marrewijklaan en krijgt 70 drie-, vier- en ook vijfkamerappartementen én een penthouse.

Het Posthuys: drie-, vier- en vijfkamerappartementen en een penthouse

Het woningaanbod in Het Posthuys wordt zeer gevarieerd. Was het aanvankelijk de bedoeling om drie- en vierkamerappartementen (en een penthouse) in het gebouw te realiseren, nu is daar een vijfkamerappartement bij gekomen. Per woningtype variëren bovendien de woonoppervlaktes. Het Posthuys telt straks 46 driekamerappartementen (van circa 77 tot 106 vierkante meter), 23 vierkamerappartementen (van circa 98 tot 146 vierkante meter) en 1 vijfkamerappartement (van circa 153 vierkante meter). Verder krijgt het gebouw een riant penthouse met een woonoppervlak van circa 212 vierkante meter. Alle woningen in Het Posthuys krijgen een eigen balkon of terras. Parkeren doe je op eigen terrein.

Wonen met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van het gebouw is perfect. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de schitterende bibliotheek (De Boekenberg) of naar het prachtige theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Start voorverkoop: informatie over het project, de verkoopprocedure en je financiële mogelijkheden

De start voorverkoop is dus op dinsdagavond 3 maart in Theater de Stoep. Tussen 19.00 en 20.30 uur vertellen de makelaars van Toussaint + Van Wijk je alles over het project en over de verkoopprocedure. Daarnaast worden de plattegronden en de nieuwste impressies van Het Posthuys gepresenteerd. Verder kun je met hypotheekadviseurs van de Rabobank in gesprek over je financiële mogelijkheden. Ook medewekers van ontwikkelaar Herkon zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De koopsommen worden tijdens de start voorverkoop bekend. Alle informatie over Het Posthuys, zoals bijvoorbeeld alle impressies, zal vanaf dat moment op de projectsite staan.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over Het Posthuys? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.