Sluit icoonTerug icoon

Dinsdag 4 juli: pre-sale eerste koopappartementen Centrumpoort

ma 26 juni 2023 - Plan een gratis oriëntatiegesprek en reserveer een woning of krijg voorrang bij toewijzing!

Goed nieuws over nieuwbouwproject Centrumpoort in het centrum van Spijkenisse. Op dinsdag 4 juli gaat fase 2, een gebouw met 18 appartementen, in pre-sale. De start van de pre-sale is in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Je kunt daar van 19.00 tot 20.30 uur in gesprek met het verkoopteam. Wil je tijdens de pre-sale periode een woning reserveren? Of na de 'echte' verkoop voorrang bij de toewijzing? Regel dan nu een gratis oriëntatiegesprek met een hypotheekcoach van NEXTHome. Reserveren of voorrang krijgen is mogelijk als uit het oriëntatiegesprek blijkt dat je de woning van jouw voorkeur kunt financieren. Let op: het oriëntatiegesprek moet uiterlijk op maandag 3 juli plaatsvinden. Regel het daarom snel, via 0186-745772 of info@nexthome.nl. Meer informatie over het oriëntatiegesprek staat op deze pagina op de projectsite.

Centrumpoort fase 2: koopappartementen vanaf 330.500 euro

De koopappartementen van fase 2 hebben woonoppervlaktes van 70 tot 103,7 vierkante meter, en drie of vier kamers. Ze krijgen een ruime woonkamer met open keuken en een fijne buitenruimte. Die buitenruimte is meestal een balkon (tussen 10 en 13 vierkante meter). Bij de appartementen op de begane grond gaat het om een tuin van circa 89 en 67 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 330.500 tot 444.000 euro (v.o.n.). Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage Kolkplein. De verkoop start binnenkort. Na fase 2 volgt fase 3, met nog eens 36 koopappartementen.

Energieneutraal, dus minder zorgen over je energierekening

Alle appartementen van fase 2 zijn uitgerust met een bodemwarmtepomp. Ze zijn gasloos en energieneutraal. Daardoor heb je veel minder zorgen over je energierekening. De uitstekende energieprestaties worden bereikt dankzij onder meer zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. 

Bouw fase 1 (huurappartementen) verloopt voorspoedig. Binnenkort in verhuur

Terwijl de koopappartementen van fase 2 dus in pre-sale gaan, wordt aan de eerste fase (met 96 huurappartementen) al volop gebouwd. Het gaat om huurappartementen in de vrije sector, met woonoppervlaktes van ongeveer 60 tot zo'n 135 vierkante meter. Ze verrijzen in een U-vormig gebouw aan de Schenkelweg, op de hoek van de J.M. den Uyllaan. De appartementen worden zeer energiezuinig en hebben een balkon of terras. Onder het complex is volop parkeergelegenheid. Op het dak komt een fraaie binnentuin. De huurprijzen worden bekendgemaakt als de verhuur start. Dat is binnenkort. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan als belangstellende. Dat kan via dit formulier op de website van verhuurder De Rentmeester.

Centrumpoort: stadse uitstraling, menselijke maat

Centrumpoort verrijst aan de centrumkant van de Schenkelweg. Een deel van het project komt op de plek waar voorheen winkels als Action, BCC en Big Bazar gevestigd waren. Het andere deel wordt aan de overkant van de J.M. den Uyllaan gerealiseerd, op een stuk grond dat nog onbebouwd is. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse en doet daarmee zijn naam eer aan. Het wordt een indrukwekkende entree, met mooie appartementencomplexen die speels ten opzichte van elkaar verspringen. Zachte kleuren, grote raampartijen, afwisselende hoogtes en veel buitenruimtes zorgen voor een stadse uitstraling met de menselijke maat.

Nog meer appartementen in aantocht in Centrumpoort

Met de fases 1, 2 en 3 is Centrumpoort nog niet af. Aan de overzijde van de Den Uyllaan komen, zoals gezegd, nog meer appartementen: bij elkaar 72. Het is nog niet bekend of in deze gebouwen huur- of koopappartementen komen, of een mix daarvan. Op de begane grond van de gebouwen in Centrumpoort komen geen winkels of andere voorzieningen. Het wordt dus echt een woongebied.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Centrumpoort? Ga dan voor de koopwoningen naar www.centrumpoort.nl en meld je aan als belangstellende. Ben je geïnteresseerd in de huurwoningen, dan kun je je aanmelden via www.de-rentmeester.com. Ook dan hoor je vanzelf wanneer de verhuur van start gaat.

Overal dichtbij: stadse voorzieningen, natuur en strand

Als je in Centrumpoort woont, liggen de winkels, horeca en culturele voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. En wil je juist rust en ruimte, dan wandel je langs de haven zo naar de Oude Maas, met zijn wijdse vergezichten. De ligging van Centrumpoort is om nog meer redenen bijzonder gunstig. Op acht minuten lopen stap je op de metro richting Rotterdam. En naar de stranden van Hellevoetsluis en Rockanje is het met de auto een halfuur. Dichter bij huis vind je bovendien hét natuur- en recreatiegebied van Nissewaard: het Bernissegebied. Daar fiets je door het uitgestrekte polderland zo naartoe.